málo
nefunguje
funguje i na sametky podzimní
Pomáhá jsem spokojená
ještě jsem ho nepoužila
funguje výborně na blechy
je velice toxický pro kočky
Vypadá,ze pomáhá.
Perfektně pomáhá při napadení našich zvířátek různými potvorami
Okamžitě zabírá
Zkoušeli jsme i jiné, ale bez úspěchu
Nejlepší prostředek
Rychle pomáhá
Doporučuji
trochu drahý oproti původnímu biokillu
Je doporučovaný veterinárními lékaři a opravdu neškodný pro zvířata a spolehlivě zabije blechy i kddyž se dotknou nastříkané plochy.
Dopručuji,mám velice dobré zkušenosti.
Je opravdu účinný nedá se srovnat se žádným bio přípravkem ty nejsou účinný ba naopak podporují v rozmnožování všech parazitů.
Objevily se nám doma blechy, biokill funguje ale je dobré ho stříkat na vlhká místa, blecha do něj vleze a vyschne. Blechy jsou pryč, ale nevím jestli díky biokillu nebo kvůli tomu že sem lezla několikrát denně doma po 4 s baterkou, hledala a likvidovala je.
Zabírá to kožní parazity
Velmi pomohl proti nákaze setkání
Snadná aplikace
Super věc. Stačil jeden postřik a slepice jsou bez breberek :-)
asi funguje jak píší. blechy fuč. následně po aplikaci se nějakou dobu nechytají ani klíšťata.
Pes se neustále škrábe, po kontrole srsti nejsou patrné blechy, ale břicho má místy zarudlé - po ošetření přípravkem Bio Kill se problém zmírní.
Chybí náhradní náplň
zakoupím znova
Veterinářka léčila u psa rok "alergie",až byl z dlouhosrstého jezevčíka okousaný naháč. Po roce jsme se doma drbali všichni a na kožním řekli-Máte svrab. Takže odhmyzení všech a bytu trvalo , doladili jsme Bioveta Bio Kill kožním sprejem, funguje.
Veterinářka i kožařka si myslely , že je svrab nepřenosný ze zvířete na člověka, ale posloužili jsme soukromému výzkumu-JE PŘENOSNÝ!!!!