pomáhá a rychle

pomáhá a rychle
Jsem velmi spokojená. Náš pesan přestal kulhat. Vyzkoušela jsem spoustu přípravků a na radu našeho vet.jsem tedy skusila Atlet sirup. A Doporučuji všemi deseti. Opravdu super.
Doporučuji. Opravdu pomáhá.
Pomáhá psům, hlavně ve vyšším věku. Chutná jim.
Vyzkoušen funguje
Produkt jsem si objednala na doporučení. Fena mi začala kulhat začali jsme dle dávkování podávat sirup a do 4 dnů bylo po problémech.
Brala bych větší balení
Snadné odměřování.
Pejsek bere dlouhodobě a chůze se mu zlepšila!
pejskovi chutná a funguje.
Kocour 14 let, začal pajdat, po sirupu Atlet viditelné zlepšení, to samé pes 8 let
Pomáhá mému psimu příteli
Cena by mohla být nižší
Funguje
Bereme trvale
Pomáhá
Používám už několik let pro pejska a opravdu pomáhá
Mé devítileté jezevčici pomáhá skvěle.Dobře se podává v jídle.Dávám při problémech v pohybu a preventivně občas.
Pesanům chutná ,už jsem objednávala po druhé.
Našemu pejskovi výborně pomáhá. Užíváme dlouhodobě.
Naše pejskovi vyhovuje, pomáhá mu, sice ne na dlouhou dobu, ale pomáhá. Jsem ráda,že jsem na takový sirup narazila. Ohromuje mě jeho příjemná vůně brusinek a našemu pejskovi také. Veškeré sirupy nepapal a tenhle mu chutná moc.
Škoda, že se nedělá ve větším balení. Třeba 500ml.
Mé staré kočce spolehlivě ulevuje od bolestí a zlepšuje komfort pohybu
snadná aplikace
Ke spokojenosti používáme pro 8 kg pejska několik let.
Máme fenku 10 let, kulhala a při užívání sirupu došlo ke zlepšení. Doporučují!!!