Šampon Recenze Bione Cosmetics SOS šampon s přísadami proti padání vlasů 260 ml

Recenze Bione Cosmetics SOS šampon s přísadami proti padání vlasů 260 ml

Vlasový šampon SOS se používá jako podpůrný a doprovodný šampon k mytí vlasů při používání "záchranného spreje" SOS pro muže i ženy. Šampon obsahuje řadu moderních i tradičních osvědčených přísad používaných pro podporu růstu vlasů a pro omezení jejich vypadávání. Je doplněn o bílkovinný hydrolyzát keratinu pro přímou regeneraci již odrostlých vlasů. Používáním šamponu SOS vlivem keratinu dochází…

Registrovaný uživatel28. července 2022

Opakovaně používám a funguje. Vlasy jsou hustší a pevnější.

Menší balení. Vysušuje.

Jednoznačně doporučuji.

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Vlasy méně padají, šampon hezky pění a je příjemný

Registrovaný uživatel29. května 2021

Vynikající. Po Covidu mi začaly hodně padat vlasy a ničím se mi nepodařilo padání zastavit. Až jsem objevila tento šampon od Bione Cosmetics SOS. Padání se dost pozastavilo a dokonce mi začaly růst nové vlasy. Doporučila jsem i svým kolegyním a všechny jsou spokojené.

Vynikající, nedám na něj dopustit. Doporučuji všem, kteří mají problém s padáním vlasů.

Registrovaný uživatel27. února 2021

účinný cenově dostupný

Registrovaný uživatel11. února 2021

je to první produkt , u kterého pozoruji výsledky. Vlasy mají objem, vypadají hustěji.