Recenze Bione Cosmetics Regenerační vlasový šampon Med + Q10 260 ml

Regenerační vlasový šampon s medem a koenzymem Q10 je vyroben jako velmi jemný a přitom vydatný prostředek každodenní hygieny pro všechny typy pokožky a vlasů. Má značnou pěnivost a velkou čistící a mycí sílu, aniž by extrémně odmašťoval vlasy či pokožku. Přidané betainy spolu s rostlinným lecitinem zanechají pokožku umytou, vláčnou a přirozenou, vlasy příjemně změkčí. Užitnými vlastnostmi je…

marketa.palockova18. ledna 2025

Rychlé dodání Velice chutný med, velké překvapení u ochuceného pastovaného medu - od nyní bude již doma pravidelně, doporučuji

Nebude se jednat o první a poslední nákup, připravte se na to, že výrobky od této firmy si budete chtít dopřát častěji.:) Skvělá práce!

alca.hejl28. května 2024

Chtěla jsem to vyzkoušet

je dobrý

carovnarebelka26. května 2024

Vybrala jsem si ho,protože mám suché vlasy,asi po barvení a myslím si,že mi tento produkt z Úúlu mi pomůže,tak i olej z propolisu.Myju si vlasy 1 týdně... :) a než bude docházet,tak si vše objednám znovu :)

Prostě super :) chválím.

Registrovaný uživatel20. září 2022

Přírodní produkt Cena Kvalita

Registrovaný uživatel12. května 2022

vlasy pružné,lesklé

výborný šampon za velmi dobrou cenu