Přírodní produkt Recenze Bioalis Kozí kolostrum pro děti 150 mg 140 cps.

Recenze Bioalis Kozí kolostrum pro děti 150 mg 140 cps.

Kozí kolostrum je cenná přírodní látka, která vzniká během několika prvních hodin po porodu. Malé kapsle umožňují snadné spolknutí nejen dětem, ale také dospělým a seniorům, kteří mohou mít s polykáním větších kapslí potíže. Každá kapsle obsahuje bohatý zdroj aktivních látek, které pocházejí přímo z přírody.

Registrovaný uživatel28. listopadu 2025

super kvalita malé kapsle, které se dobře polykají

Po delším hledání jsme zakotvili u Bioalis. Čisté kolostrum z ekofarem, odebrané s respektem a následně šetrně sušené mrazem – to je přesně to, co chci dávat dětem. Kapsle jsou malé, snadno se polykají a nezpůsobují nevolnost. Oceňuji také jasný popis aktivních látek, včetně imunoglobulinů. Za mě promyšlený a důvěryhodný produkt.

Registrovaný uživatel7. listopadu 2025

Funguje. – Od té doby, co ho děti berou, máme výrazně míň rým a kašlů. Žádná chemie, příchutě ani sladidla, prostě čistá věc. Tablety jsou malé, dobře se polykají - konečně bez scén:-)

Nejsem typ, co hned běží po každé „zázračné“ věci, ale kozí kolostrum mě nakonec přesvědčilo. Minulou zimu jsem si říkal, že zkusíme pro děti něco přírodního místo sirupů a toto mělo efekt. Tablety jsou malé, děti je spolknou bez remcání (a to je u nás výkon :). Teď na podzim jedeme znova. Líbí se mi, že to není žádná umělá směs – prostě čisté kozí kolostrum, bez příchutí a blbostí navíc. Za mě dobrá investice a doporučuji.

Registrovaný uživatel27. října 2025

- malé kapsulky, aj trojročná dcéra ich ľahko prehĺta - zloženie -účinnosť

O kozom kolostre som počula už veľa krát. Doporučovali mi ho aj kamarátky, ktoré tiež majú škôlkopovinné deti. Tak som vyskúšala a musím povedať, že účinky vidieť veľmi rýchlo. Teraz všade zúria soplíky a dcéra je konečne v pohode. Dovtedy mala soplík po nástupe do škôlky každý druhý týždeň. Som zvedavá, ako to bude pokračovať ďalej.

Registrovaný uživatel22. října 2025

velikost kapslí - malinké Účinnost - ZÁZRAK

Rok se s rokem sešel a máte tu opět podzim, slýchala jsem ze všech stran o kozím kolostru, jaký je to zázrak, tak jsem ze zvědavosti koupila a opravdu! Je konec října a dcera je stále fit, ťukám na dřevo. To se nám ještě nestalo, aby byla stále fit. Co musím vyzdvihnout je velikost kapslí - jsou opravdu i pro nejmenší. Balení nám vystačí na celou zimu! Doporučuji.

Pavel Kubizňák19. září 2025

Tohle kozí kolostrum je super hlavně proto, že se dobře užívá a děti s tím nemají žádný stres. Kapsle jsou malé, takže je zvládnou spolknout i menší děti úplně v pohodě. Velké balení vydrží dlouho, což se hodí, protože člověk nemusí pořád řešit nové objednávky.

Žaneta Zaneta17. září 2025

Složení Velikost kapslí

Kolostrum jsem objednala pro dceru. Všichni víme, jak to mají děti s imunitou po nástupu do školy/školky a věřím, že kolostrum je právě něco, co může zlepšit odolnost v náchylném kolektivu. Dcera užívá kapsle teprve pár dní, tedy nemůžu úplně soudit účinek, nicméně jsem velmi překvapená složením výrobku a velikostmi kapslí, které i menší děti snadno polknou.