BIO, objem 425 mlBIO Ghí přepuštěné máslo je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. Ghí přepuštěné máslo vzniká odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny.
BIO Ghí přepuštěné máslo je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. Ghí přepuštěné máslo vzniká odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny. Přepuštěné máslo je vlastně čistý máselný tuk obsahující celou řadu vitamínů, minerálů a antioxidantů. Má široké využití v teplé i studené kuchyni. Nepřepaluje se.
Ghí lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla, má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje. Je výborný ke smažení, jako základ všech klasických pokrmů – polévek, omáček.