Uzavíratelné pískoviště
Výrobek podle představ

Uzavíratelné pískoviště
Výrobek podle představ
Pevné, priestranné. My mame len ako náhradu u deda a babky, lebo pre tri deti nepostačuje.
Snadná manipulace, lze jej umístit kdekoliv , vnouček si na pískovišti
hraje každý den a pomáhá mu rozvijet fantazii.
Splňuje požadavky
ne moc silný materiál,ale stále drží
již je to druhá zakoupená a zatím obě o.k.
Poměrně velké
VELMI tenký plast!! V momentě, kdy ho naplníte pískem dle možného množství, už ho nikam nepřemístíte, ani neodtlačíte. Okamžitě se promačkávají stěny a celé se deformuje. Horní víko se po nahřátí sluncem deformuje a absolutně nedosedá na spodní díl. Škoda peněz. Buď si připlatit, ale nejlépe si pískoviště prohlédnout na prodejně a vyzkoušet na omak materiál.
Budeme rádi, že vydrží do podzimu, ale zimu toto pískoviště nezvládne. Takže na jaře koupím jiné.
Velké, skladné
Zavírání moc nedrží, museli jsme udělat dorabotku
Lehké, skladné, omyvatelné a přemístitelné. Pro vnoučka na chalupě skvělé :-)
Dobrá koupě :-)
Lehké, snadno se přenáší
Druhým dílem se dá zavřít
Celkem slabý materiál
K pořádnému uzavření je potřeba ještě aspoň provázek
Účel splní, dá se zavřít druhým dílem (je lepší je ještě svázat), snadno se přenáší, ale je to celkem slabý plast - uvidíme co vydrží.
lehký, praktický výrobek s dobrou cenou
trochu příliš měkký plast, ale snad nějaký rok vydtží
Materiál a velikost odpovídá ceně.
Nejsou k tomu nějaké klipy,aby drželo u sebe,když fouká.
Vše v pořádku,skoro dle představ.
Vizualni pohled hezky
Moc mekky plast, pri kazdem desti zustane voda stat v pisku. I presto, ze je piskoviste pri desti zavrene, tak se do nej dostane velke mnozstvi vody.
Pískoviště nejde zavřít, takže do něj prší. Kdybych v tom neměla písek, šla bych reklamovat. Velké zklamání
líbil se mi tvar a barva
pískoviště mohlo být větší a silnější materiál
boduji , průměr
Nám se líbí, splnilo očekávání
Cena odpovídá kvalitě
Slabý plast
Prostorné, dvě části, děti se vyřádí.
Hodně měkký plast, nedá se sednout na kraj.
Pěkná barva
Příliš měkký plast
Již bych nezakoupila
Pískoviště i bazének snadná obsluha i údržba
Plast je tenký a lehký 0
Máme ho zatím chvíli, ale vypadá dobře.