Nejlepší co jsem měla

Nejlepší co jsem měla
Je výborný, nemá chybu
chuťově výborný, jen lehký ocas po sladidle, ale pro koho je absence cukru bonusem, ten to hravě zvládne.
Skvělý produkt bez cukru, určitě objednám znovu.
Hodně sladké, chutná přesně jak krém z Kinder bueno :-)
Netušil jsem, že jedno víčko může skrývat vstupenku do chuťového nebe. Otevřel jsem sklenici BIG BUENO a v ten moment se mi v puse spustil remix “haleluja” a “mmmm!”.
Krém je tak lahodný, že bych si ho natřel i na daňové přiznání, jen abych ho měl rád. Konzistence? Hebká jak kocour na antidepresivech. Chuť? Jak kdyby se lískooříšková bohyně políbila s čokoládovým andělem při západu slunce nad Nutellovým oceánem.
Jestli existuje gastroorgasmus, tak BIG BUENO je jeho vlhký sen.
Doporučuju kupovat rovnou po kýblech. Lžička je zbytečnost. Příborem to neberu – jdu rovnou hlavou napřed.
Měl by se nabízet ve větším balení. Myslím, že desetikilovka na víkend úplně ideální.
- akorát husté
- sladší
- jemné
- ani jeden, bohužel - utratím majlant…
Za mě se Zlatonkou Zero nejlepší máslo od Big boy.
I love Big Boy.
Naprosto fenomenální
Velmi chutné
Dobrá konzistence
Výborné do jogurtu/tvarohu/kaše
Cena
Je hned pryč
Totálně výborný, miluju to. Jen škoda, že je to hned pryč a cena není úplně nízká. Ale i tak kupuji znovu.
Výborná chuť
Lahodný krém
A zdravější než obdobné pomazánky
Nejlepší mlsání bez výčitek
Výborná chuť, nemám výčitky
vyšší cena, ale ta je dnes u všeho
Ostatní másla této značky byly vždy bez problému.
Máslo kupuji pravidelně. Tentokrát bylo fakt nahořklé, tak že letělo do koše. Big Boye jsem kontakovala a bylo mi řečeno že receptura zůstala nezměněná a že použití jiné šarže oříšků, které byly více napražené, mohlo ovlivnit barvu a i chuť. Už ho nekoupím.
oceňuji variantu bez cukru, sladidlo není na chuti poznat
moc malé balení, hned zmizí :)
Obvykle velmi chutny krem
Dobre slozeni
U vyrobce temer nikdy dostupne velke baleni
V naposledy zakoupenych balenich prevladala nahorkla pripalena chut
Krem mame moc radi a kupujeme ho pravidelne. Po rozbaleni posledni objednavky me zarazila velmi tmava barva kremu. Chut silne znehodnocovaly pripalene orechy. Krem se temer neda snist. Bohuzel zasilka byla rozbalena az po uplynuti dvoutydenni lhuty pro vraceni. U takto draheho vyrobku by se nic takoveho nemelo stat, jsem velmi zklamana.
bezkonkurencni, milujeme
male baleni… :)) (vetsi nejak nebylo skladem)
Výborná chuť
Asi len to že sa to dá zjesť na posedenie
Vždy top
Úžasná chuť