Sluchátka Recenze Beyerdynamic DT 1990 Pro černá

Recenze Beyerdynamic DT 1990 Pro černá

Profesionální sluchátka s polootevřené konstrukcí a vyměnitelnou vložkou pro běžný nebo analytický poslech. Sluchátka jsou vyhotoveny z pevných a odolných materiálů a vyrobené v Německu podle přísných kvalitativních kontrol. Model DT 1990 Pro je osazen dvojicí velkých 45 mm neodymiových Tesla měničů, které jsou schopny produkovat zvuk v širokém frekvenčním pásmu od 5 Hz až do 40 kHz a to při…

Registrovaný uživatel28. října 2023

Precizní detailní zvuk. Nejsou vyloženě analytická, ale poslechově velmi příjemně vyvážená. Oproti nižší řadě na první pohled vynikde lepší materiálové provedení a promyšlené detaily.

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

Vynikající stereo, velmi dobrý balanc basů, středů a výšek, kvalita materiálů, pohodlnost, detail zvuku (slyším věci co jde dříve neslyšel), pro pokročilé producenty perfektní volba

Asi 3 roky jsem používal DT 770 80ohm a začal jsem cítit že potřebuji nová sluchátka abych dosáhl požadovaných výsledků a nevěřil jsem že v nich může být takový rozdíl. Jsem nadmíru spokojen a určitě doporučuji pro všechny co dělají hudbu.

Registrovaný uživatel22. května 2020

Kvalitní sluchátka, na kterých jde slyšet opravdu záměr nahrávky, jednotlivé nástroje, zpěvy i efekty. Velmi přesně odhalují mix a pomáhají profesionálním muzikantům docílit požadovaného zvuku, mixu a masteru nahrávky.

Kvalitou mohou mást ucho průměrného posluchače, který se spokojí s průměrem. V případě použití pro mix a mastering ve studiu je potřeba mít další kontrolní poslechy, případně horší sluchátka pro objektivní zhodnocení výsledného zvuku. Tento postup je však nutný u všech sluchátek.

Celkově kvalita odpovídá ceně. Oceňuji i tvrdé pouzdro, určené pro ochranu a případnou bezpečnou přepravu.