Jablečný, objem 750 ml, BIOJablečný ocet se vyrábí z čerstvě vylisovaného a následně zkvašeného moštu z demeter jablek a není v něm používán žádný koncentrát. Pro jeho výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských oblastí v jižním Německu.
Informace o Beutelsbacher Jablečný ocet nefiltrovaný 750 ml Bio
Popis
Jablečný ocet se vyrábí z čerstvě vylisovaného a následně zkvašeného moštu z demeter jablek a není v něm používán žádný koncentrát. Pro jeho výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských oblastí v jižním Německu. Ocet není pasterovaný, takže je přirozeně zakalený. Vyniká příjemnou chutí a vůní po jablkách a hodí se nejen k ochucování a konzervování pokrmů, ale také do koupelí, ke kosmetickým účelům a jako základ nápojů.
Označení demeter získává biodynamické zemědělství, které dodržuje veškeré požadavky ekologického zemědělství. Výrobky nesoucí demeter certifikát jsou zároveň bio certifikované. Biodynamické zemědělství je v některých ohledech přísnější než ekologické zemědělství a zemědělci musí dodržovat řadu postupů navíc. Prioritou je přirozené zvyšování úrodnosti půdy například pomocí přírodních přípravků a rotace plodin.