Masážní přístroj Recenze Beurer MG280

Recenze Beurer MG280

Masážní podložka Beurer MG280 jóga a strečink má vzduchové komory, které se nafukují a díky tomu pomáhají napínat svaly na ramenou, zádech a krku inspirované jógou. Masážní podložka je všestranným pomocníkem pro strečink svalů i relax. Nabízí 4 přednastavené programy a 3 úrovně intenzity nastavení. K dispozici je také funkce tepla a vibrování, které je možné individuálně zapínat.

Registrovaný uživatel3. března 2022

Výborně protáhne a prohřeje zádové svalstvo . Jsem spokojená s jednoduchým ovládáním a skladností podložky.

Registrovaný uživatel24. října 2021

Baječná relaxace. Udealní najít si videa, jak pouzivat - zlepsuji vysledek relaxace.

Registrovaný uživatel16. října 2021

Je to silák, opravdu vás protáhne, na nejvyšší výkon je to opravdu nekompromisní. Program zahřívání je velmi příjemná.

U programů bych ocenila víc opakování jednoho masírovacího úkonu, dost rychle se střídají, ale je možné, že je to tak pro tělo nejlepší. Mně by však vyhovovalo, kdyby se podložka u úkonů "zastavila" a udělala je víckrát. Vibrace mi přijdou málo výkonné, nepoužívám je.

Skvělá masážní podložka, není to žádné šolíchání.

Registrovaný uživatel14. července 2021

Beurer MG280 je naprosto skvělý. Opravdový relax z domu. Používám ho každý večer při televizi. 4 volby protahování, kde můžete přidat vibraci , či nahřívání. Koupila jsem ho celkem 3x - i mamince a synovi. Za mě velká spokojenost.