Neklouže,
Blbě řešené plnění,
Blbě řešený dojezdový bazének
Hadice se připojí na začátku klouzačky do boku, kde je jakoby "tunel" , ze kterého má tryskat voda na klouzačku...na obě dráhy. Ten tunel je ale na konci klouzačky propojen s dojezdovým "mantinelem" přes takovou "hadičku", takže ten mantinel se musí nejdříve takto naplnit. Ještě to tedy částečně jde přes spodní špunt. Jenže zároveň jsou v mantinelu dírky, aby z nich tryskala voda... A když se konečně po dlouhé době podaří mantinel naplnit, protože přes ty dírky stále voda odtéká ven, a podaří se vám klouzačku natlakovat, voda tryská pouze z toho mantinelu a z boku na klouzačku vůbec. Proč sakra musí voda tryskat i z toho mantinelu?! Vyřešil jsem to tím, že jsem stahovací páskou přiškrtil tu hadičku propojující boční tunel s mantinelem. Nesmí se to ale zaškrtit úplně, protože by z mantinelu voda zase vytekla - musí tam být stále přítok. Když se konečně podaří klouzačku zprovoznit, zjistíte, že moc neklouže, ať je mokrá jakkoliv. Děti to vyřešily tím, že se klouzaly na nafukovacím kruhu a to klouzalo o trochu lépe. No a co je další debilita? Dojezdový bazének. On má totiž ve dně otvor, aby z něj voda mohla neustále odtékat... proč?! To nesmí přetékat? Stačí, že po dojezdu dítěte z něj polovina vody vyteče! A nakonec, když vypnete vodu, po chvíli voda vyteče z mantinelu i z bazénku. Takže když se děti chtějí jít znovu klouzat, musíte si celý proces plnění zopakovat. Jo ale to už máte přiškrcenou tu hadičku, takže se mantinel plní o dost pomaleji. A během toho voda teče a teče... Pokud chcete klouzačku, která extrémně plýtvá vodou, tato je na to perfektní! Děti se na ní nakonec vyřádily, díky nafukovacímu kruhu. Jinak je nepoužitelná. Už jsme vodních klouzaček měli možná 5 a tato je bezkonkurenčně nejdebilnější.