Velká prostorná, trysky jsou super. Používaná první sezónu a zatím jsme spokojeni.

Rychlé nahřívání,masážní trysky a bubliny
Perfektní
Rozmery - je fajn oprit si nohy o protilehlou stranu. Dale je ok moznost naridit predem ohrev na dobu, kdy to vyhovuje - napr.kvuli nocnimu proudu atd. Super jsou i masazni trysky, tzn.nejen bubliny.
Zatim nevim - pouzivame cca mesic. Uvidime, co s materialem udela zimni uskladneni.
8 maséžních trysek
nespolehlivé o vládání panelu
Jinak velmi kvalitní vířivka
vířivka je dostatečně velká , ale spíše pro dva až tři lidi
výhoda jsou masážní trysky oproti vířivkám jen s bublinkami
menší objem vody se rychle vyhřeje a díky silným stěnám a poklopu vydrží dlouho teplá
jednoznačně kartušová filtrace, filtry jsou dostupné jen v pár e-shopech, co bude za rok, kde je seženeme
není možné připojit na pískovou
voda se rychle kazí, ph je stále vysoké
používáme bezchlórovou chemii, kterou jsme běžně v bazénu používali celé léto a byl v pohodě
celkově jsem s vířivkou spokojená, jen ta údržba a častá výměna vody mě překvapila, protože jsem myslela, že se bude dát voda filtrovat pískovou filtrací, ale u nás nefunguje. Pro toho, kdo má čas stále vodu kontrolovat a vířivku čistit skvělá forma relaxace
Jinak super!
slabá filtrace
Vodní masážní trysky
Má vodní trysky
Výborná vířivka
za dobry penize
Super relax na zahradě.
Masážní trysky.
Není to jenom perličková koupel.
Super koupě. Využíváme více jak bazén.
Pevné a kvalitní zpracování, perfektní jsou boční masážní trysky. Velká spokojenost.
Spodní plachta pod vířivku, která se musí dokoupit zvlášť a základní "startovací" sada chemie. Mohlo by to být součástí balení, zbytečně to zvyšuje náklady.