Jednoduchá a lehká manipulace

Bestway 58475 filtrační kuličky podle recenzí zajišťují výrazně lepší filtrační schopnost než písek a umožňují snadnou údržbu díky možnosti praní. Jejich lehkost a jednoduchá manipulace z nich činí praktickou volbu pro většinu uživatelů. Je však třeba počítat s nutností výměny a u větších filtrací s možnou potřebou většího množství kuliček.
Jednoduchá a lehká manipulace
funkční
Zatím je na hodnocení brzy, budu vědět na podzim
dobré, ale nevím jak dlouho vydrží
Malinko lepší než písek
Lehké, snadná manipulace.
Nízká váha , větší filtrování, opakovaně použitelné
Nemožnost funkce zpětného čištění
Funguje to, chce to zvolit ale vhodné množství náplně do filtrace. .Nemá se to, ale máchám to a ždímu v pračce. Asi tím tomu krátím životnost.
Vhodný pro menší bazény
Tichý
Velikost tak akorát
Dobrá cena
Výborné filtrační vlastnosti. Používám v kartušové filtraci s drobnou úpravou vnitřního prostoru filtrace. Lepší kvalita filtrování.
Nemůžu hodnotit ležím v nemocnici.
Dobře filtruje
Používám už dlouho a super věc.
Mám produkt prvním rokem a zatím naprostá spokojenost. Lehký materiál.
kuličky jsou pecka,nechápu,že sme je pred tím nepoužívali….
Zatím nevyzkoušeno, první zkušenost
Zatím nevyzkoušeno
Možnost opětovného použití - vyprání v pračce, lehké při manipulaci.
Při zprovoznění odpadá proplach jako u písku a v průběhu filtrování se do bazénu nedostává prach jako u písku i když jsem ho několikrát proplachoval. Výrobek jsem začal používat až tuto sezonu. Doporučuji.
Daleko než písek.
snadná manipulace oproti písku přitom filtrují o hodně víc.
prostě super kdo je jednou zkusí už nebude o písku chtít ani slyšet.