Vířivka Recenze Belatrix Mountine 120 Rattan

Recenze Belatrix Mountine 120 Rattan

Dopřejte si skvělý relax v horké bublinkové lázni. Vířivka s oválným tvarem je vhodná pro jednu až dvě osoby, díky jejím kompaktním rozměrům se snadno vejde do rohu místnosti, nebo na vaši zahradu. Klíčové vlastnosti - odolné laminované PVC - 130 trysek - teplota až 42 °C - pro 2 osoby - objem 500 l Nafukovací vířivka Belatrix Mountine 120 Rattan Vířivka má oválný tvar a vnější strany…

Registrovaný uživatel24. července 2024

Používám každý den, veliká spokojenost, příjemný relax a cena v pohodě.

Registrovaný uživatel3. září 2023

Rychle použitelný výrobek který splní okamžité přání mít virivku

Nutnost hlídat sílu nafouknutí v zavidlosti na teplotě body aby nedošlo k poškození Velmi chybí moznost připojení externí pískové filtrace.

Všeobecně uspokojivý výrobek

Registrovaný uživatel27. srpna 2023

Zatím funguje jak má.

Nemá časovač na nastavení zapnutí.

Registrovaný uživatel30. června 2023

Měli jsme již černou,ale dosloužila.Hlavně se nám líbí tvar a nyní i provedení ratan.Používáme podle počasí od dubna,letos až od června pak až do konce září.

Mohla by být lepší filtrace.Vyřešili jsme to venkovní.

Registrovaný uživatel13. srpna 2022

Rozměrově supr vířivka pro dva

Po zapnutí ohřívání se teplota na displeji zvedne za 10 vteřin o 3 stupně, což je nesmysl. Vadí to v tom, že když displej ukáže 40 stupňů (ve skutečnosti 37), tak se vířivka přestane nahřívat. Když to vypnu, hned ukazatel teploty ukáže skutečných 37. Zapnu tedy ohřívání a za pár vteřin mám zase fiktivních 40. A tak dokola...

Registrovaný uživatel26. července 2022

Akorát pro dva, vejde se nám na terasu a zároveň má stejný počet trysek jako vířivka pro 4 osoby.

Na straně, kde je ohřev je vyztužená konstrukcí, ale na druhé straně ji tlak vody trochu vybouluje. Neškodila by výztuha i tam.

Registrovaný uživatel7. června 2022

pro malý obsah vody

zatím spokojenost

Registrovaný uživatel18. ledna 2022

brzy vyhřátá, bublinky super.

Jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel30. září 2021

Skvělá vířivka na terasu, jednoduchá instalace, splnila naše očekávání

Registrovaný uživatel22. září 2021

Přišlo brzy a spokojenost

Nebyl dost popsán produkt.

Registrovaný uživatel10. září 2021

kryt a podložka nejsou izolační jak se uvádí popruhy na kryt špatně přišité - nejde zapnout nechráněný filtr proti mechanickému poškození tlak vody slabý pro masáž

Registrovaný uživatel25. července 2021

Za cenu dobrý zážitek

Kartusova filtrace

Registrovaný uživatel2. června 2021

hned jsme reklamovali - dírka ve švu

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

Tahle vířivka je moc moc pěkná.Nezaměstná moc místa.

Moc rádi ji využíváme.Je v ní příjemné posezení.

Monika Sulková30. července 2020

Pro 2 lidí úžasné ,navíc těch 130 trysek v této oválné vířivce je paráda oproti 120 tryskám v kulaté.Ohřátá na 35 stupňů byla za hodinu.

Registrovaný uživatel11. července 2020

Nevim čím to je, ale nám se po napuštění vody rozjíždí. Byli jsme spokojeni a teď jsme celkem zklamáni. Podklad jsme udelali na pevno.