Vířivka Recenze Belatrix Luxury 125

Recenze Belatrix Luxury 125

Jedná se o designovou kompaktní vířivku, kterou lze díky jejímu tvaru vhodně umístit do jakéhokoliv rohu. Opěrná plocha pro uživatele této vířivky je ideální díky zkosení rohů. Klíčové vlastnosti - materiál z vulkanizované kůže - komorová struktura - jednoduchá instalace Vířivka Belatrix Luxury 125 Teplotu koupele či masáže si můžete zvolit podle vlastního uvážení a to díky integrovanému…

tomas.splichal22. srpna 2025

Levná vířivka co bohatě postačí pro 2 dospělé a dítě. Český výrobek

Má jen kartušový filtr, ale dá se nový sehnat za pár korun na internetu. Jen se musí častěji měnit (dá se i vyčistit a znovu použít, jen bych ho čistil maximálně 2x pak výměna za nový. Není to tak velká částka. Po asi měsíci používání přestal fungovat proudový chránič a vířivka nesla zapnout. Po kontaktování výrobce mi byl obratem odeslán nový. Vyměnil jsem si ho doma sám a vířivka jede. Kontaktoval jsem výrobce 20.8. a již 22.8. jsem měl proudový chránič doma.

Výrobek mám doma asi 2 měsíce a jsem s ním spokojen.

mAks692. října 2024

Slušný počet trysek, dobrá masáž.

Po 20min se automaticky vypne masáž z důvodu ochlazení motoru, takže delší masáž nehrozí.

Dobrý výrobek za dobrou cenu,ale pokud bych si to mohl dovolit(kvůli umístění)tak bych určitě koupil větší.aspoň průměr 180cm.

Registrovaný uživatel23. června 2023

Vhodný pro 2 osoby s minimálním množstvím vody.

Dosud žádné.

Vyhovuje mé potřebě.

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

Rychost sestavení,slušná cena, super uložení čerpadla

Hlučná při víření

v cenové relaci skvělý výrobek

Registrovaný uživatel6. září 2021

velikost, počet trysek

předražený kartušový filtr, tenký vrchní kryt

zatím málo použitá, uvidíme až začnou studené noci pod 10stupňů

Registrovaný uživatel20. června 2021