Varná deska Recenze Beko HII64401MT

Recenze Beko HII64401MT

Indukční varná deska Beko HII64401MT v černém provedení nabízí 4 varné zóny různého průměru a výkonu. Deska HII64401MT je vybavena praktickým časovačem pro každou varnou zónu. Senzorové ovládání varné desky se nachází na přední části. Pro dokonalou bezpečnost varná deska HII64401MT nabízí dětský zámek, ochranu před přetečením a přehřátím, funkci automatického vypnutí a upozorňuje na zbytkové…

zachariasova.i12. března 2024

Funguje výborně, rychle nahřívá, okamžitě vypne. Časovač pro každou plotýnku je také skvělý.

Celkově jsem s deskou spokojená. Jen je dobré se ujistit, že máte vhodné nádobí.

Registrovaný uživatel27. dubna 2023

Snadno se poskrabe, oproti jinym deskam je celkem hlasita

Registrovaný uživatel25. června 2022

Zatím spokojenost.

Registrovaný uživatel16. března 2022

Po měsíci používání zatím vše ok. Vaří to. Tlačítka na dotek nejsou nějak moc citlivá, ale ani nějak málo ..tak akorát. Ovládání logické vše v pořádku

Instalace a přichycení k pracovní desce nebylo srozumitelné a nedokázal jsem přiloženými plechy desku zespoda přichytit k pracovní desce, v návodu je jak, ale v místech chybí otvory pro šroubky které by plech přitáhl k desce(vlastní otvory do plechového obalu jsem si netroufnul vyvrtat!) desku jsem na volno umístil do otvoru a svou váhou tam drží dobře.

Zatím vše v pohodě krom návodu na přichycení desky k pracovní desce