Sušička Recenze Beko FDF7434CSRX

Recenze Beko FDF7434CSRX

Volně stojící kondenzační sušička s tepelným čerpadlem Beko FDF 7434 CSRX v slim provedení s hloubkou skletu 46 cm má kapacitu bubnu až na 7 kg prádla na jeden sušící cyklus. Sušička je zařazena v energetické třídě A++, její roční spotřeba energie dosahuje 212,1 kWh. Třída účinnosti sušení byla určena jako A. Na výběr máte až 16 programů sušení, které si velmi jednoduše navolíte pomocí…

Nikola Vrabelova6. dubna 2023

Vydržela dva roky.

Odešel celý panel s tlačítkem. Oprava 6500 Kč. Znovu bych nekoupila.

Registrovaný uživatel3. srpna 2022

Malá, dobře suší.

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

rozměry se hodí k úzké pračce (včetně výšky) pěkný a moderní design snadné čišténí filtrů i mřížky kondenzátoru hlučnost při provozu na úrovni předchozí AEG prostorný buben

Maximální spokojenost - oproti úzké Candy ( kterou jsem musela vrátit) mnohem kvalitnější zpracování i vzhled včetně materiálu bubnu a hlavně zakrytování zadní části a boků takže buben přes ně nevyčnívá. Lepší sušičku s hloubkou 48 cm jsem na našem trhu nenašla.

Jan Svoboda10. dubna 2022

pokud suší je fajn

dost hlučná,dále stejný problém jako biker.dan s tím rozdílem,že je to u nás podruhé

zatím 3 hvězdy

Registrovaný uživatel29. března 2022

Sušičku máme poprvé, těšili jsme se na ní, zatím jsme v ní třikrát vysušily prádlo a dobrý

Počtvrté se nám to už nepodařilo, protože odešlo tlačítko na zapínání. Teď čekáme na servis, který nám ho snad jen vymění a pofrčíme dál...

Snad jsme si tu smůlu již vybrali...

Registrovaný uživatel16. února 2022

Suší dobře, splnila očekávání. Máme psa, srst odstraní z prádla dokonale. Poměr cena - výkon je výborná.

Hlučnější

Registrovaný uživatel27. července 2021

Je to moje první sušička, tak nemám srovnání - suší. Ještě nemám vyzkoušeny všechny programy a možná ani všechny nevyužiji.