Sušička Recenze Beko DE8635CSDRX0

Recenze Beko DE8635CSDRX0

Kondenzační sušička je s tepelným čerpadlem. Beko DE 8635 CS DRX0 je v energetické třídě A+++ (-10%) a pyšní se českým popisem programů. Sušička je s kapacitou pro náplň prádla až 8 kg a celkovým objemem bubnu 118 litrů s hlučností 65 dB (A). Tato sušička je dále vybavena velmi užitečnými funkcemi které jistě oceníte, jako například odložený start, dětský zámek, vnitřní osvětlení bubnu,…

1 recenze

CoVybrat.cz
Hodnocení: 84 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Sušička je vhodným pomocníkem do větších rodin. Potěší vás přijatelná pořizovací cena a ohromující výkon. Plusem je nízká spotřeba díky energetické třídě A+++ a také vysoká účinnost kondenzace spadající do třídy A. Díky tepelnému čerpadlu jsou nároky na spotřebu energie nižší. Jediné, čím si sušička lehce kazí profil je trochu větší hlučnost. Nejedná se však o nic dramatického.

Více na CoVybrat.cz

energetická třída

třída kondenzace

tepelné čerpadlo

české popisky

hlučnost

Registrovaný uživatel16. května 2020

zatím jsem použila jednou - bez chyb

jak jsem uvedla, zatím jsem použila jednou - zpočátku mi nešlo spustit tlačítkem- ale třeba jsem to jen nevychytala