Recenze Beko B3T672490WCSHWG

Do sušičky Beko B3T672490WCSHWG lze umístit až 7 kg prádla. Díky nízké spotřebě se řadí do energetické třídy A+++. Automatická ochrana proti zmačkání prádla pohybuje bubnem až 8 hodin po skončení sušení, pokud nemůžete usušené prádlo vyjmout hned. Tím se omezí pomačkání a usnadní žehlení.

mariemalotova23. ledna 2026

Mám ji kratce zatim spokojenost, dělá co má

petr.rou6. ledna 2026

funguje po zapnutí ,mám krátce zkouším ,nelze ohodnotit více až se časem ukáže jak bude sušička kvalitní ,mám zatím první sušičku ,nemám s čím porovnat .

návod k použití je k ničemu nejsou popsány funkce nic je samá varování co se nesmí ,ale nikde není napsáno nic použití .Při rozjezdu nepříjemně vrže jak stará almara

za cenu po slevě se koupě vyplatila

Registrovaný uživatel21. prosince 2025

Je to moja prva susicka tak nemozem porovnavat, ale sme s nou velmi spokojni. V kategorii slim asi najlepsia z ponuky. Susi dobre, ma dostatok programov na vyber. Nasa pracka ma odstredovanie na max 800 otacok no susicka nam pradlo krasne vysusi a mozem rovno skladat do skrine za cca 2 hodiny. Skusali sme uz skoro vsetko- osusky, povlecenie, zupany, rifle, bezne pradlo, oblecenie pro miminko, deky... Vsetko krasne vysusilo. Treba si len nastudovat navod a dobre nastavit program :) mame pejska a filter pekne zachytava vsetky chlpy. Plastove dvere mi vobec nevadia.

m.humpalova19. listopadu 2025

tichá menší rozměry snadné ovládání

strechy.az25. listopadu 2024

vybráno na základě specifikace ještě nevyzkoušeno

q.petr3. listopadu 2024

Menší rozměry, velmi dobrá energetická účinnost, pěkný dizajn.

flegra31. října 2024

Vysušení perfektní, šaty na jemné sušení vysuší také a baz poškození. Zatím vše OK.

petrberka768. ledna 2024

Naprostá spokojenost a za ty peníze super! Dělá přesně to, co po sušičce požadují, není hlučná a prádlo je krásně suché, měkké.