Recenze Beko B3T42242

Sušička prádla Beko B3T42242 disponuje tepelným čerpadlem EcoGentle, které umožňuje sušení při nižší teplotě. Tato funkce je šetrná k oblečení, které tak neztrácí svůj tvar a barvu, a zároveň přispívá k nižší spotřebě energie. Sušička se řadí do úsporné energetické třídy A+++. Tento model sušičky má kapacitu 8 kg, což je dostatečné pro většinu domácností.

Lukáš26. února 2026

Suší dobře, prádlo je suché obvykle asi za dvě hodiny, úroveň sušení lze nastavit (na žehlení, k dosušení na ramínku, extra suché- to používáme), sušení lze urychlit koulemi z ovčí vlny (koupili jsme zvlášť, používáme 5-6), hlučnost je v pohodě, obvykle o dost tišší než pračka při odstřeďování, ale hlučnější než pračka při běžném praní, z čehož jsme měli trochu obavu před nákupem, ale o sušičce po zapnutí obvykle pomalu ani nevíme.

Jako každá sušička je poměrně těžká (cca 40 kg), ale to je asi každá.

Po dvou měsících můžu doporučit. Sušičku používáme jako rodina o třech lidech prakticky denně a suší spolehlivě, takže za mě nejlepší poměr cena výkon. Žádné řešení kam dáme prádlo, jestli je volný sušák nebo jestli je místo v bytě, hodí se prádlo do sušičky a za dvě tři hodiny je prádlo suché a většinou ho rovnou uklidíme (pouze večer ho někdy uklidíme až druhý den). Nemusíme řešit počasí, jestli třeba prší a prádlo by doma schnulo dlouho nebo vůbec, klidně vypereme večer a ještě pak usušíme. Jako bonus se do bytu z prádla dostane jen minimum vlhkosti, což se nám ve vlhkém bytě hodí. Prádlo je taky po vysušení prakticky bez prachu, což byl při sušení na sušáku s větrákem obvykle problém, jen se musí čistit filtr, ale tak to je normální. Prádlo je taky měkčí na dotek.

Tonda22. února 2026

zatím jsem neměl se sušičkou zkušenosti, ale zdá se že suší dobře

trochu hlučnější, nevhodná přímo do bytu, protože nemusí být napojena na kanalizaci lze ji umístit v komoře kde je bez problémů

vcelku dobrý nákup

zinger.m675. ledna 2026

Prozatim jsem velmi spokojena, mohu doporucit

vavi5. ledna 2026

Hlučná

pvs18. prosince 2025

velmi tichá sušička, zatím vše ok

renata23. listopadu 2025

Krásně suší a ručníky jsou nadýchané

freeholdeu7. února 2025

Jako nahrada za 7 let starou susicku beko dobra. Stara si mumlala hluboko, tahle spis svitori ve vyssich tonech.

Opravdu az moc ticha signalizace ukonceni programu