Sluchátka Recenze Beats Studio Buds

Recenze Beats Studio Buds

Se dvěma různými režimy poslechu máte zvuk dokonale pod kontrolou. Aktivní potlačování hluku (ANC) nepřetržitě blokuje nežádoucí okolní hluk jemně vyladěným filtrem, který se dynamicky přizpůsobuje vašemu okolí. A když potřebujete vnímat svět kolem sebe, stisknutím tlačítka přepnete do režimu propustnosti. Mikrofony namířené ven přimíchávají zvuky z okolí k hudbě, kterou posloucháte.

sobino18. července 2025

Kvalita zvuku splnila očekávání, dobrá izolace okolního zvuku. Sluchátka dobře drží v uších, narozdíl od mých předchozích se dobře párují s telefonem.

Jsem spokojená a doporučuji

sofinkova14. července 2025

Nefungovaly.

Registrovaný uživatel17. července 2024

Zvuk naprosto kvalitní, dobrá kompatibilita s produkty Apple

meddvedd24. května 2024

Ovládání pomocí tlačítek Sedí v uších Zvuk OK Výdrž OK

Propustnost je v podstatě k ničemu Kvalita plast.pouzdra

Celkově OK, až na tu propustnost, to je spíš výsměch. Trochu to funguje, když máte vypnutpou hudbu. To by ale neměla být ta funkce. Každopádně já mám ještě zvyk si sluchátka vyndat, když chci s někým mluvit. A pokud jde jen o pár slov, tak to jde i přes ně. Plastové pouzdro se jeví opravdu lacině a za ty peníze bych očekával vyšší kvalitu. Jinak jsem ale spokojený.

Varianta Black
Registrovaný uživatel15. března 2023

Nemají vůbec basy

Registrovaný uživatel20. února 2023

Lepší než airpods pro 1st generation a AirPods 3rd generation Cena Kvalita zvuku Konektivita s apple

Nemá bezdrátové nabíjení

Vřele doporučuji zejména apple uživatelům ale na android funguje taky skvěle

Registrovaný uživatel15. února 2023

Vynikající zvuk srovmatelny s Airpods pro Dobře fungující ANC Lehké a malé Dlouhá výdrž na jedno nabití Mechanické tlačítko místo dotykové plošky Plnohodnotné zapojení v ekosystému Apple ale fungují i s Androidem

Transparentní režim by mohl více zesilovat hlas osoby s kterou mluvíte.

Výborná a o polovinu levnější alternativa k Apple Airpods Pro. Nezbývá než doporučit

Varianta Black
Registrovaný uživatel6. února 2023

Nemají chybu.

Registrovaný uživatel5. ledna 2022

Skvělý zvuk, pohodlné, rychlé připojení. Znatelně lepší než produkty za 1000 až 1500Kč.