Recenze Beaphar Vitamine B Complex 50 ml

Recenze Beaphar Vitamine B Complex 50 ml

Beaphar Vitamine B Complex je doplňkové krmivo pro psy, kočky, ptáky a hlodavce. Jde o tekutý přípravek s vitaminy skupiny B. Komplex B vitaminů má mimořádný význam pro vývoj a celkový zdravotní stav zvířecího organismu. Podporuje zdravou srst, vyrovnaný nervový systém a metabolismus.

jana-hrbkova27. října 2025

B - komplex důležitý pro zdraví kočky, zvláště při oslabení.

Registrovaný uživatel30. května 2025

Vitamín B je důležitým doplňkem pro všechna zvířata. Jelikož se jedná o kapky, lze je zvířatům podávat jednodušeji, nežli tabletky. Ačkoli jim příliš nechutná, za mě je poměr cena/účinek dobrý.

maskova.and2. května 2025

vitaminy prakticke baleni ve sklenicce zdravi prospesne (viditelne posileni obranyschopnosti)

vitaminovy komplex byl koupen na vaschovatel.cz se slevou s kódem VASCHOVATEL-CZ (vyplati se pri objednavce nad 1 000 Kč)

Registrovaný uživatel3. června 2024

jednoduchý k podávání

Olga7. února 2024

Vitamíny pro zvířátka jsou důležité. Kočičkám chutná!

Eva13. prosince 2023

pro psa dobré

Registrovaný uživatel22. října 2021

Zdravy doplnek stravy

Jsem s nim spokojens

Registrovaný uživatel28. září 2020

Nemáme problémy s klíštaty.

Registrovaný uživatel17. srpna 2020

Tento produkt pomohl mojí kočce od epileptických záchvatů. Objednala jsem další tři kousky, dávám též preventivně i druhé kočce a pejskovi. Nemocné kočce je 13 let a začala trpět silnou epilepsií, záchvaty téměř denně. Od té doby co dostává tento produkt(dávám plnou dávku 22 kapiček), záchvaty odezněly. Za poslední 2,5 měsíce pouze dvakrát, což je pro mě splněný sen. Budu už vždy u každého zvířete používat minimálně jako prevenci zdravého nervového systému. Pokud někdo máte takto nemocné zvíře, neváhejte.