Lék pro psa a kočku Recenze Beaphar No Stress difuzér pro kočky 30 ml

Recenze Beaphar No Stress difuzér pro kočky 30 ml

Beaphar No Stress je šikovným řešením pro uklidnění vaší kočky. Elektrický difuzér rozšiřuje do prostoru přírodní výtažky z kozlíku lékařského a levandule, které jsou známé svým uklidňujícím účinkem.

konecna.kr712. prosince 2025

Hezky voní

Ke zklidnění nedošlo

alenapechova7325. prosince 2024

Na mojí kočičku to zapůsobilo opravdu rychle. Trpěla stránku po kocourkovi. Nejedla a stranila se.Druhý den se vše pomalu začalo lepšit

mautinka2719. března 2024

Hezky voní

Žádné změny, nefunguje.

Mafrycz28. listopadu 2023

Kocouři se podstatně zklidnili.

Myslím si, že difuzér funguje jak má.

Irenaqe29. dubna 2023

Je skvělý na mých šest koček působí naprosto dokonale , po pár jsou naprosto klidné ,nejsou omámené ,a v klidu si spolu hrají s po pár minutách usínají vedle sebe jen na jednu difuzér nepusobi na agresivitu , ovšem uklidňuje ji také ,je agresivní na jednoho drobnějšího kocourka,a ten se jí boji ,budu řešit jinak ...výrobek je dokonalý - doporučuju,,takovyzklid d tolika kočkama jsme ještě neměli

Registrovaný uživatel28. června 2022

Difuzér No Stress máme stále v zásobě i s náhradní náplní, doporučuji všem majitelům kočičáčků, pomáhá zvládat případný stres z bouřky, z návštěv v domácnosti, z rekonstrukcí nebo veterinárního ošetření. Doporučuji.

Beaphar No Stress je naše nezbytnost a máme s difuzérem ty nejlepší zkušenosti, nám hodně pomáhá. Doporučuji každému kočkaři, tedy majiteli kočičáčka, je to jedna z možností jak zkvalitnit a i prodloužit život mazlíčka, protože u kočičáčků i stres může být příčinou onemocnění.

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

hezky provoní byt

kocouři stále hystericky mňoukají, popřemýšlím o Feliway

Registrovaný uživatel28. srpna 2021

Krásná vůně.Kočička klidná.

Koupím znovu jak vypotřebuji.

Registrovaný uživatel30. ledna 2021

no u nás to moc nefungovala

Registrovaný uživatel27. ledna 2020

Příznivá cena Někdy působí/ je to tak střídavě

Bohužel není tolik účinný- kocour dále chodí na záchod do oblečení plus se pořád občas stejně intenzivně "pere" s druhým kocourkem. Vůně je někdy moc intenzivní- nedělá se z ní dobře

Funkčnost není stoprocentně jistá. Na některé kočičky to nemusí stoprocentně působit

Registrovaný uživatel10. ledna 2020

pomohl pri stehovaní do nového prostredí, koucour byl klidnejsí a mazlivy. otestováno i přes silvestr - také celkem uklidnoval (nejsou ucpavky uší, velké rany budou zvíratko desit stale)

pokud nemáte radi levanduli, cekají Vas až 4 tydny soukromého pekla nenasla jsem moznost menit intenzitu (jako u pokojovych vonavek). bylo nutno vzdy vypojit ze site a nekde oprit celkem velke - muze být problem do sousední zásuvky neco zapojit

Super poměr cena vykon. kocour zabral na první dobrou, chvilku pod zasuvkou s difuzerem i spal.