Recenze Beaphar BIO Band pro kočky 35 cm

Beaphar BIO Band je vhodný pro kočky a koťata od osmi týdnů. Obsahuje vysoce účinné esence nimby a voňavé éterické oleje přírodního původu jako eukalyptový olej, citrónový extrakt, cedrový olej, mátu a routový olej. Účinné látky obsažené v antiparazitním obojku proniknou do kožichu a na kůži kočky, kožich bude voňavě svěží a kůže hebká. Vysoce účinné vlastnosti čistě biologických nimbových…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 73 recenzí pomocí Seznam AI

Beaphar BIO Band pro kočky má rozdílné účinky na různé kočky – u některých funguje jako účinná ochrana proti klíšťatům, u jiných je neúčinný nebo způsobuje alergické reakce. Přírodní složení a příjemná vůně jsou výhodou, ale krátká doba použitelnosti a nejistota účinku z něj činí produkt s proměnlivou hodnotou pro kupujícího.

• Přírodní složení
  • Hezky voní
  • Nedráždí srst u některých koček
  • Dobrá alternativa k chemickým obojkům
  • Zajišťuje ochranu proti klíšťatům u některých koček
  • Neúčinný proti klíšťatům u mnoha koček
  • Způsobuje alergické reakce a vypadávání srsti
  • Krátká doba použitelnosti
  • Špatně se zapíná
  • Silná vůně může být nepříjemná

Registrovaný uživatel15. května 2026

Moc voní

Registrovaný uživatel8. května 2026

Jako by klíšťata přitahoval. Na těle nic, ale kolem obojku, pod bradou a kolem uší klíšťat, jako by tam měla sjezd.

čekala jsem lepší účinnost

vesela.hanka30. dubna 2026

Tento výrobek poskytuje jen slabou ochranu proti klíšťatům. Je založen na přírodních složkách a po týdnu nošení kocour opět nosil přisátá a nacucaná klíšťata.

Marta.pracharova.mp29. dubna 2026

Loni jsem tento obojek koupila kočce a kupodivu byl skvělý. Opravdu klišťata nebyly celé leto. Ovsem u psů to vubec nefunguje. Zajímavé.

Jana23. dubna 2026

Zatím funguje

Hani16. dubna 2026

Dobře se s obojkem pracuje. Je silně aromatický a vzbuzuje představu vysoké účinnosti

Brzy, asi dva týdny po nasazení obojku jsme u kočky našli 2 klíšťata, tak můžeme jen doufat, že byla i poslední :-(

Mírná pochybnost o účinnosti

klimo.silvie9. dubna 2026

Jeden kocour měl alergickou reakci, druhý nosí domů jedno klíště za druhým

Nefunguje, vyhozené peníze Hodně výrazně voní po levanduli, mně to nevadí, ale někomu by mohlo.

slaba.z26. března 2026

Nefunguje, kočky mají klíšťata i přímo pod obojkem...

marta.micurova23. března 2026

Chrání 4 měsíce.

Mohl by chránit delší dobu.

Monika.vranovska21. října 2025

Pěkně voní

Funguje o polovinu méně než je uvedeno od výrobce již po dvou měsících blecha

senkova.ivana4. září 2025

klíštata, blechy - účinkuje

julige12. června 2025

cena kvalita vůně

Jana charvátová3. června 2025

Výrobce uvádí že jsou použity přírodní složky, na začátku byl cítit celkem příjemně, po týdnu už nebylo cítit nic.

Vůbec neodpuzuje klíšťata, naopak obě kočky u obojku a pod obojkem spoustu přisátých klíšťat po dvou týdnech po nasazení. Koupili jsme jiné obojky a tyto jsem vyhodila.

Už tento obojek nikdy nekoupím, vyhozené peníze.

Josef Čiháček15. května 2025

- Vcelku příjemně voní, i když na krku bych to 24 hodin mít teda opravdu nechtěl. - Rozumná cena, pokud by obojek proti klíšťatům fungoval.

Absolutně nefunkční. Po dvou dnech od nasazení obojku jsme na kočce našli 4 nová přisátá klíšťata a to na krku přímo kolem obojku.

Levný, celkem příjemně vonící obojek proti klíšťatům, ale bohužel absolutně k ničemu. Klíšťata jsou přisátá na krku přímo kolem obojku.

jana.ruzickova3. května 2025

kupujeme opakovaně, přes teplé období je ale potřeba měnit častěji

Hanka24. dubna 2025

Nefunguje vůbec, nejhorší obojek, který jsme kdy koupili! Kočky plné blech i klíšťat. Vyhozené peníze. Nedoporučuji!

vpapa22. dubna 2025

malý klíšťata se na kožíšku občas zachytí, ale nezpijí

Vojtěch19. dubna 2025

Neúčinné, klíště přisáté v blízkosti obojku

Vyhozené peníze

Miroslav11. dubna 2025

Dobré upevnění na kočičku

Výrobek na úrovni

obeckrakovany11. února 2025

kočičákovi to nijak nepřekáží v životě

za nás OK