Dobře se s obojkem pracuje. Je silně aromatický a vzbuzuje představu vysoké účinnosti
Brzy, asi dva týdny po nasazení obojku jsme u kočky našli 2 klíšťata, tak můžeme jen doufat, že byla i poslední :-(
Mírná pochybnost o účinnosti

Mírná pochybnost o účinnosti
Nefunguje, kočky mají klíšťata i přímo pod obojkem...
Chrání 4 měsíce.
Mohl by chránit delší dobu.
Pěkně voní
Funguje o polovinu méně než je uvedeno od výrobce již po dvou měsících blecha
klíštata, blechy - účinkuje
cena
kvalita
vůně
Výrobce uvádí že jsou použity přírodní složky, na začátku byl cítit celkem příjemně, po týdnu už nebylo cítit nic.
Vůbec neodpuzuje klíšťata, naopak obě kočky u obojku a pod obojkem spoustu přisátých klíšťat po dvou týdnech po nasazení. Koupili jsme jiné obojky a tyto jsem vyhodila.
Už tento obojek nikdy nekoupím, vyhozené peníze.
- Vcelku příjemně voní, i když na krku bych to 24 hodin mít teda opravdu nechtěl.
- Rozumná cena, pokud by obojek proti klíšťatům fungoval.
Absolutně nefunkční.
Po dvou dnech od nasazení obojku jsme na kočce našli 4 nová přisátá klíšťata a to na krku přímo kolem obojku.
Levný, celkem příjemně vonící obojek proti klíšťatům, ale bohužel absolutně k ničemu. Klíšťata jsou přisátá na krku přímo kolem obojku.
kupujeme opakovaně, přes teplé období je ale potřeba měnit častěji
Nefunguje vůbec, nejhorší obojek, který jsme kdy koupili! Kočky plné blech i klíšťat. Vyhozené peníze. Nedoporučuji!
malý klíšťata se na kožíšku občas zachytí, ale nezpijí
Neúčinné, klíště přisáté v blízkosti obojku
Vyhozené peníze
Dobré upevnění na kočičku
Výrobek na úrovni
kočičákovi to nijak nepřekáží v životě
za nás OK
S obojkem jsem spokojena,. Při používání loni kočky neměly blechy ani klíšťata
Mají ho teprve 2 dny tak nevim
Ne moc praktické zapínání,mohutné na malá zvirata
Za ty peníze se jeví vcelku dobrý
cena, ale i tak se nevyplatí
hrozné
špatně se zapíná
má v sobě jakousi svorku co nejde vyndat musíte to ustřihnout
ihned se rozbilo protože svorka nevydržela
přijde mi to velmi chemické i když má být bio
spíše se vyplatí investovat do dražší variantou
Tento produkt používám dlouhodobě.
Zatím toho moc nemohu říci, má jej poprvé a má ho krátce. Jedině to, že je přírodní.
Používáme již druhou sezonu, kočka je celé dny i noci venku a zatím bez klíšťat, má ho na krku již 2 měsíce.