Tento kočárek byl sice v nabídce, ale ve skutečnosti na skladě nebyl.
Velké zklamání. Náhradní barevné provedení není tak poutavé, jako květinový motiv.

Kočárek Bayer Viva Flower hluboký je chválený za kvalitní zpracování, bytelnost a realistický vzhled. Uživatelé oceňují snadnou manipulaci a polohovatelnou rukojeť, která zajišťuje pohodlné používání. Produkt se jeví jako vhodný pro děti, které si s ním mohou hrát bez obav z rychlého poškození.
Tento kočárek byl sice v nabídce, ale ve skutečnosti na skladě nebyl.
Kočárek sice dražší, ale vypadá luxusně, snad bude bytelný, je to dárek k Vánocům
Kvalitní, krásný
Krásné houpe.
Dárek pro dceru k Vánocům. Tak zatím žádné.
pěkný, relistický a pevný..
Kvalitní zpracování, hezké syté barvy. Jako opravdový kočárek . Vnučka byla nadšená!
-vnitřek kočárku 50 cm, vhodný i pro větší panenku
-velmi bytelný
-snadná manipulace
velice pěkné zpracování, nešetřilo se na materiálu a kočárek působí dojmem jako zmenšený opravdový, žádná poloprůsvitná látka na boudičce nebo nánožníku. Velmi snadná manipulace, snadno se sundá boudička i korba. Je krásný a bytelný, polohovatelná rukojeť. Součástí je i taška na kočárek ve stejných barvách. U nás je velmi využíván a naštěstí zatím dobře odolává nešetrné manipulaci dětí
moc pěkný, lehký,dobře se s ním jezdí
zatím jsme nic neobjevili
Bytelný, krásné barevné provedení