Kontaktní čočky Recenze Bausch + Lomb Ultra One Day

Recenze Bausch + Lomb Ultra One Day

S jednodenními čočkami Bausch + Lomb Ultra One Day budou vaše oči jako v bavlnce. Silikon-hydrogelový materiál zajistí očím vysokou propustnost kyslíku a značnou míru hydratace po celý den. Použitá MoistureSeal technologie je použita při výrobě samotného silikon-hydrogelového materiálu. Díky ní si materiál zachovává perfektní hydrataci a současně vysokou propustnost.

luciech4. prosince 2025

Pohodlné, nevím o nich ani po celodenním nošení.

hoffmannova.alice13. října 2025

Pro mě nejlepší čočky, dobře hydratují oči

katerina.krejci1322. září 2025

Výborné čočky, lehce se aplikují, pohodlné nošení.

nikesss21. srpna 2025

- prijemne tvarovany obal na cocku (dobre se vyndava, aniz by ae pretocila naruby) - bezproblemova manipulace - krasne sedi v oku - UV filtr super! Nejsem tak citliva na svetlo jako s beznymi cockami. - naprosto bezproblemove noseni, vyzkouseno od 8 rano do pulnoci

- cislo "4" na cocce me trochu mate, jestli neni na povrchu necistota, ale to je jen otazkou zvyku (cocky mam zatim 3 dny)

Perfektni! Vzala jsem je jen na zkousku, ale uz u techto cocek zustanu.

petra.vosykova9. května 2025

Asi nejlepší čočky, které jsem doteď za 20 let nošení čoček vyzkoušela. V oku vůbec nejsou cítit, oči nevysychají ani v letadle. Moře, bazén, vše super.

ilona.hodanova24. prosince 2024

Oproti Total 1 se lehce hůře nasazují, ale jinak také spokojenost

petra.skalova021. listopadu 2024

Nevysousi oci

Lukáš19. října 2024

Vynikají čočky z vynikajícího obchodu

Nat6. března 2024

tenké, necítím je v oku neškrábou nemlží nemám pocit suchého oka

Tyto čočky jsou dosud nejlepší ze všech, které jsem používala. Dlouho jsem hledala čočky, které dokážu nosit celý den a nebudou mne z nich bolet, slzet a pálet oči. Přecházela jsem z Dailies, které mi vyhovovaly dlouhou dobu, ale bohužel přestaly. Alensa mi poslala testovací čočky Bausch + Lomb Ultra One Day a od té doby je používám. Jsou tenké, v očích nepálí, neřežou, neslzím z nich a někdy ani nevím že je mám. Vydržím v nich celý den a nemám unavené oči.