Recenze Bausch + Lomb Biotrue ONEday for Astigmatism (30 čoček)

Biotrue Oneday for Astigmatism jsou jednodenní torické čočky od firmy Bausch & Lomb určené ke korekci astigmatismu. Mezi výhody kontaktních čoček Biotrue Oneday for Astigmatism patří ostré a stabilní vidění ve dne i v noci, vysoký obsah vody, UV filtr a technologie povrchové aktivity zajišťující jejich dlouhodobé zvlhčení. Díky jedinečnému mechanismu, který zabraňuje osychání na povrchu, si…

m.nemecek2316. června 2026

snadno aplikovatelné a dobrá manipulace

pro moje oko velmi strmé zakřivení, suchost na konci dne

Hanka13. července 2025

Výborná aplikace

Po delším nošení cítím řezání, ale to mám u všech čoček.

Jsem náročný zákazník, který skoro nic nesnese v oku, ale tyto čočky mohu doporučit.

Registrovaný uživatel6. ledna 2025

Jsou příjemné v oku, cítím jen občas jakoby škrábavý pocit.

Registrovaný uživatel22. července 2024

Snadná manipulace s čočkami díky pevnému materiálu co drží tvar.

Čočky špatně lnuly k očím, nasazení trvalo déle, trvalo než se usadily. Nošení nebylo vůbec pohodlné, neviděla jsem s nimi tak dobře, jak s čočkami od jiných značek. Na to, že to jsou jednodenní čočky, měly docela tvrdý materiál, který na oku nebyl příliš příjemný. Během dne se mi rozostřovalo vidění.

Ve srovnání se značkami Acuvue a CooperVision mi tato značka opravdu nevyhovovala.