chtěl jsem pro psy,mým omylem jsem objednal pro lidi - jíme s manželkou krátkou dobu - asi pomáhá
chut´
dobrý výrobek

Produkt je oceňován pro účinnost při zmírňování kloubních potíží a kvalitní složení. Negativně je vnímána chuť a rozpustnost, přičemž názory na upravenou chuť se liší. Vyšší cena je také častým bodem kritiky.
chut´
dobrý výrobek
účinek
Kupuji pravidelně pro sestru, které je 74 let a je s výrobkem spokojená. A její klouby taky.
Užívám jej již dlouhodobě a klouby mně nebolí. Je mi 86 let.
Asi bude fungovat,ale délka dodání,to byla katastrofa.
Chutná
Myslím, že docela pomáhá. Po týdnu se klouby zlepšily
Rozpouští se dobře, užívám ho se šťávou.
Rychlé dodání, nízká cena, kvalitní přípravek.
Zatím nemohu po tak krátké době hodnotit.
Beru už několik let a.pomáhá
super účinek
Rýchle dodanie a skvelá cena
Opravdu mi vyživuje kolenní klouby
vysoká cena
funguje, udržuje pohybový aparát pružný, užívám dlouhodobě preventivně
Díky dlouhodobému užívání tohoto produktu jsem se vyhnula diagnostikované výměně kolenního kloubu
Žádné jsem nezaznamenala
Po využívání a několikaměsíční pauze si ho objednám opět.
Dobře rozpustný
Nej kloubní výživa na trhu za rozumné peníze.
Snad ta chuť, ale i na ni se dá zvyknout.
V minulých letech jsem užíval 2 balení Alavis extra silný,tento produkt je chuťově lepší a po 10denním používání pozoruji lepší hybnost kloubů.
Tento produkt se mi zdá lepší.Bude mi v srpnu 82 let
Pomáhá
Mě to funguje, /poraněné, opravené menisky, trvalé bolestivé následky /kolena mám zase použitelná.
Davkuju normálně, měsíční pauzy a vydržel mi 9 měsíců
Chutná normálně, citrus, vůbec to není hnusný