Opravdu mi vyživuje kolenní klouby
vysoká cena

Opravdu mi vyživuje kolenní klouby
vysoká cena
funguje, udržuje pohybový aparát pružný, užívám dlouhodobě preventivně
Díky dlouhodobému užívání tohoto produktu jsem se vyhnula diagnostikované výměně kolenního kloubu
Žádné jsem nezaznamenala
Po využívání a několikaměsíční pauze si ho objednám opět.
Dobře rozpustný
Nej kloubní výživa na trhu za rozumné peníze.
Snad ta chuť, ale i na ni se dá zvyknout.
V minulých letech jsem užíval 2 balení Alavis extra silný,tento produkt je chuťově lepší a po 10denním používání pozoruji lepší hybnost kloubů.
Tento produkt se mi zdá lepší.Bude mi v srpnu 82 let
Pomáhá
Mě to funguje, /poraněné, opravené menisky, trvalé bolestivé následky /kolena mám zase použitelná.
Davkuju normálně, měsíční pauzy a vydržel mi 9 měsíců
Chutná normálně, citrus, vůbec to není hnusný
Extra silný
Tento produkt považuji za zázrak. Vždy když začnou potíže s klouby, nebo i achilovkou, Alavis zabere.
Nechutná mně.
Přípravek Triple blend jsem si pořídila kvůli chondropatii pately a přetrvávající bolesti kolene. Velikost balení slibuje, že vydrží dostatečně dlouho aby byl poznat efekt přípravku. Prášek se jednoduše rozpouští, je bezbarvý a bez zápachu. Není potřeba shaker, stačí zamíchat lžičkou. Oceňuji tedy, že se dá smíchat třeba se šťávou a je tak jednoduché jej užívat.
Zatím mám za sebou krátké užívání, ale i po prvním užití mám už pocit, že bolest kolene je menší.
Musí si člověk udělat na užívání rutinu, ale tak to jako každý doplněk stravy
Za mě skvělý přípravek a těším se na dlouhodobé účinky
Jak mohu hodnotit účinky po prvním týdnu užívání, úplný nesmysl.
Funguje mi líp než konkurenční přípravky.
Není to Celadrin.
jednoduchá příprava
vysoká účinnost
chuť (užívám bez sirupu nebo podobných ochucovadel)
Opravdu velice funkční, potom co jsem ho začal pravidelně užívat, žádné problémy s klouby a to se běhu věnuji opravdu intenzivně. Nechutná, ale pomáhá :)
Pomáhá
složení, obsahuje potřebné látky pro výživu kloubů
hůře se rozpouští
Opravdu funguje, beru ho hned od začátku, kdy byl jenom pro koně :-). Měl jsem lesklou srst a pevná kopýtka
Jak se mění z roku na rok složení, je čím dál méně lahodný
Super, 90%
Pomáhá žádné
Užívám od roku 2024 a opravdu na mé koleno funguje!!!
Ale nestačí užívat jen produkt, ale chce to hodně chodit, aby koleno nezahálelo.....
Zatím žádné změny , klouby bolí stále