Mám s tímto přípravkem velmi dobré zkušenosti z minulosti.
Moje kolena celý život lyžovala na sjezdovkách a je to na nich znát. Sioux mi prodlužuje můj lyžařský život i do vyššího věku.

Mám s tímto přípravkem velmi dobré zkušenosti z minulosti.
Neuškodí
Kvalitní složení výrobku
methylsulfonylmethan
Kolagen I a II typu získaný z ryb rejnoků
Dobře se rozpouští
hořká chuť
Zakoupila jsem si Barnys Sioux na pohybový aparát. Jedná se o sypký prášek obsahující hlavně MSM a rybí kolageny. Prášek se rozpouští snadno ve vodě, chuť je celkem hořká, ale měla jsem už i horší. Po krátkém užívání pociťuji lehké zlepšení. Oceňuji, že se jehná o přírodní produkt, takže se může užívat dlouhodobě.
Beru dlouhodobě a opravdu se vše zlepšilo co se kloubů týče.
příprava snadná, chuť strašná
Myslím že je účinný.
pomáhá od bolestí
Přestalo píchaní v koleni při scházení se schodů
Vhodný při počátečních artroznich problémech
Syn dlouho používá..velká spokojenost
skutečně funguje
Ještě nemohu posoudit, ale recenze se zdají být dobré.
Chuť strašná, hořké, doufám, že to každý den zvládnu, přimíchávat do jídla určitě nebudu, do malé skleničky a rychle vypít!
Věřím, že bude fungovat :-)
Mám 81 let a pořád chodím.
Účinný
Byl to dárek, spokojenost.
Odpovídá popisu.
Užívám velmi dlouho a jsem spokojena. Bolesti téměř nemám. Chuť i příprava mi vyhovuje, užívám ráno rozmíchaný v trošce čaje. Začala jsem užívat už při menších bolestech, takže účinky byly zřejmé velmi brzy.
Nejsem vrcholový sportovec, ale občas mě píchá po sportovních aktivitách v koleni, nebo bolí kotník. Po pár dnech užíváni nepociťuji žádnou bolest po větší zátěži a věřím, že tomu tak bude i nadále. Při výběru mi moc pomohla konzultace s podporou, vzhledem k tomu, že sortiment je široký, je lepší si nechat poradit a vybrat produkty konkrétně na míru potřebám. Děkuji!
Tento přípravek odebírám léta a pomáhá
Trochu horší chuť
Zdravotně pomáhá ale moc nechutná
Sioux užívám dva roky a nepotřebuji ani injekce zvládám to
výrobek je bez chuti dávám si prášek do čaje a je to výborné
dost drahé
Nevím kde se vzali kladné recenze , ale u mě bez účinku....
Už věřím, že většina podobných preparátů je jen tahání peněz z lidí...
Snad pomáhá.
Nedá se přidat např. do jogurtu nebo tvarohu, protože se pak stane nepoživatelným. Celý den se musí pít a hodně a s tím mám trochu problém.
Snad pomáhá, ale musí se rozpustit ve vodě a vypít a pak po celý den hodně pít,