Super vysílačka

Super vysílačka
Intuitivní ovládání
Za málo peněz hodně muziky
Propracovaná radiostanice s mnoha funkcemi a snadnou obsluhou
Malé znaky na displeji
Vynikající dvoupásmová stanice za dobrou cenu
Rychlé na naučení
Spolehlivá
Spousta funkci za super cenu
Prémiový materiál
Výdrž baterie
Cena , použiteľnosť
Všestrannosť
Ľahké ovládanie
Nízka cena
Za tú cenu dobrá rádiostanica
Praktická
Funkčnost
Dosah
Spolehlivá...ba airsoft ideální
Není naprogravaná na povolené frekvence.
Za mě max.spokojenost
velmi spokojení
Velká možnost nastavení
Složitost nastavení
Velká možnost nastavení
Bez kabelu je nastavení jiných než základních frekvencí složité.
Super stroj. Umí vše co potřebuji.
Již jsem váš produkt a dodání hodnotil.
Dělá to co má, spokojenost!
Super výdrž baterky,funguje jak má, naprosto splnila mé očekávání.
Spousta možných nastavení
Spousta možných doplňků (akumulátory, antény, naslouchátka, handsfree atd.)
Příjem signálů z velké dálky
Dobrý dosah
Výdrž akumulátoru
Zabudovaná LED svítilna přijde vhod
Vypadá pěkně a též dost bytelně (což je na Čínu nezvyk), navíc pěkně padne do ruky.
FM komerční kanály součástí
Nahrát kanály je lepší přes program (ideálně Chirp), ale ten je zas spíš pro Windows a na MacOs je těžší vše nainstalovat, hlavně ovladače pro kabel. Jo, k tomu kabelu... Kupte si originální (kolem $25), kašlete na nějaké ty levné. Bohužel nefungují, což jsem zjistil na vlastní náklady...
Jak už řeklo více lidí, za málo peněz hodně muziky. Určitě se hodí mít pár kousků doma v záloze.
V naprostém pořádku ,doporučuji.
Malá skladná vysílačka. Dobrý výkon.
Stanice splnila očekávání. Co se o ní píše je pravda. Výhoda: všechno lze naprogramovat z PC. Citlivá na příjmu, dobrý výkon. Lze dokoupit lepší anténu a další příslušenství. Dobře padne do ruky.
Je li v blízkosti silný vysílač, na příjmu si ani neprdne, zahltí se jí vstup. Do jisté míry lze kompenzovat kratší (původní) anténou. Ale to se o této stanici ví a s tím jsem jí i kupoval. A za ty peníze... Nastavování bez PC není úplně pro začátečníka.
Suprová stanice.