Krásná sada a rychlé dodání

Banquet Dětská jídelní sada 3 ks je podle recenzí kvalitně zpracovaná a dětem se líbí její design. Sada je odolná vůči mytí v myčce a vhodná do mikrovlnky, ale někteří zákazníci zmiňují, že se obrázek může po delším používání poškrábat. Výhodou je i přijatelná cena, nevýhodou absence možnosti dokoupit jednotlivé části sady.
Krásná sada a rychlé dodání
Malý hrneček
Hezký design
V myčce se po čase poškrábe
Toto nádobí již máme s Ježkem a chtěli jsme ještě jedno pro sourozence. Vyhovuje nám malý hrnek, hezké obrázky a přijatelná cena.
Předchozí sadu máme cca 3-4 roky. Myjeme v myčce a talířek je již lehce odřený. Jinak v pořádku.
moc hezké, kvalitní
za tu cenu krásný porcelán
stejné jako na obrázku
vhodné do myčky i do mikrovlnky
Moc hezké obrázky, děti jsou nadšeny
Zatím nevíme,jsou to dárky.
velkým kladem je, že to není plast..
Kvalitní a krásné nadobi
Vše přišlo v pořádku.
Dárek pro vnučku k Vánocům, spokojenost.
Krasny motiv - synovi s emoc libi
Hluboky talir nema uplne idealni tvar.
Kdyz se jezdi priborem po talirich, dela to docela ramus (snad se ten obrazek neoskrabe).
Celkove spokojenost.
doufám, že bude sloužit tak jak má
Motiv
Kde se dá dokoupit jednotlivě v případě rozbití jednoho dílu?
Děkuji
Krásné obrázky.
Moc hezké :-)))
Super cena i kvalita
Hezké provedení,kvalita
Moc hezké pro malou princeznu
Líbil se mi potisk.
Výrobek je určen pro dítě a proto se musí počítat s rozbitím. Proto bylo přihlédnuto k ceně výrobku.
Produkt je určen jako dárek a bude určitě využíván denně.
Vesměs kladné.
Krásné, moc hezký design.
super barvy, provedení, náš vnuk to miluje. Mytí v myčce bez problémů
kdo má malé děti nesmí chybět
malý miluje stavební stroje, takže ideální obrázky
uvítala bych prodej i jednotlivých částí, hrníček jsme třeba vůbec nepotřebovali, naopak mělký talíř bych uvítala ve více kusech...