Sluchátka Recenze Bang & Olufsen Beoplay EQ

Recenze Bang & Olufsen Beoplay EQ

Malá a lehká bezdrátová sluchátka Bang & Olufsen Beoplay EQ využívají kombinaci adaptivního aktivního potlačení hluku (ANC) pro kompenzaci šumu na pozadí a dokonalého pasivního utěsnění. Kromě toho jsou vybavena hned šesti integrovanými mikrofony pro perfektně čisté hovory a autentický zvuk. Bezdrátová sluchátka jsou ergonomicky tvarovaná tak, aby se pohodlně nosila. Součástí balení jsou čtyři…

matusekondrej24. prosince 2023

400 eurove sluchatka za 170 eur, co k tomu dodat?

Bez srandy… ziadne

Spickove sluchadla za neskutocne dobru cenu, dakujem

Registrovaný uživatel22. listopadu 2023

Bohužel, zakoupila jsem vadné zboží, sluchátka nefungovala vůbec... nyní jsou (stále) v opravě. Značku Bang&Olufsen mám moc ráda pro kvalitní zvuk, nicméně tady jsem zklamaná: čekat u takto drahých sluchátek na opravu, nemít ani peníze, ani výrobek, to mi opravdu vadí.

Registrovaný uživatel2. srpna 2023

je to pecka, která sedne perfektně do uší. Používám každý den a nemohu nic vytknout. Byl jsem překvapen i s výdrží, takže každopádně mohu doporučit.

za ty peníze to opravdu stojí

Registrovaný uživatel25. července 2023

Dokonalý zvuk, poslech a provedení.

Varianta Black Anthracite
Registrovaný uživatel28. března 2023