Recenze Bakalář ležák za studena chmelený 12° 5 l

Nezaměnitelné pivo s vyšší původní stupňovitostí, charakteristické nádherným aroma sušených chmelových hlávek žateckého poloraného červeňáku a sytou barvou s temně lesklými odlesky. Pivo Bakalář za studena chmelený je světlý ležák českého typu vyráběný klasickou technologií z kvalitních českých surovin. Vyznačuje se tmavší zlatožlutou barvou a především výraznou, ale příjemnou hořkostí…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Bakalář ležák za studena chmelený 12° je podle recenzí pivo s výjimečnou chutí a kvalitním zpracováním, které zaujme výraznou hořčinkou a originálním chuťovým profilem. Zákazníci jej hodnotí jako jedno z nejlepších piv, ale upozorňují, že se rychle vypije a balení je pro mnohé nedostatečné.

• Výrazná a lahodná chuť
  • Rychle se vypije
  • Nedostatečné množství v balení

miroslavkalvoda21. května 2026

Kvalitní, velmi chutné

Pivo bylo jako dar ke kulatým narozeninám, velmi potěšil.Z tohoto důvodu nepřikládám foto.

Registrovaný uživatel4. ledna 2026

Bylo ho málo :)

kurtas3513. října 2025

Výborné pivko..

Korolova Mirka4. září 2025

nejlepší chuť piva, co znám.

mildapec15. února 2025

Skvělá chuť !

Doporučuji ochutnat

pupik6216. června 2024

koupil jsem výčepní zařízení a chci ochutnat všechna piva v pětilitrových soudcích ,avšak pivo Bakalář mě přesvědčil o opaku. Je to nejlepší pivo které jsem kdy pil s výraznou chutí která lahodí chuťovým pohárkům a skvělá hořčinka zůstává dlouho na patře. Když dopiji mám chuť na další, pro mě lepší nežli Plzeň.

Skvělé pivo

Registrovaný uživatel17. listopadu 2023

Plnotuk výjmečné pivo originální chuť

Je hned pryč

Registrovaný uživatel22. března 2023

Vybral jsem si tuto značku na doporučení a dle hodnocení. Výborné pivo

Strašně rychle mizí