Pro dvouletou dceru velikost akorat
Cekala jsem mekci material, soft si predstavuji jinak

Pro dvouletou dceru velikost akorat
Cekala jsem mekci material, soft si predstavuji jinak
panenku jsem zakoupila protože jsem již dříve pořídila produkt stejné značky a byla jsem spokojená
zakoupeno jako vánoční dárek, nemůžu posoudit, jak panenka zaujme a jestli je všechno v pořádku
Panenka je hezká,ale je to vánoční dárek tak uvidime co na to řekne neteř
moc hezká panenka,hned bych si hrála, ale je to vánoční dárek pro tříletou vnučku.
Panenka je bytelná, do teď jsme měli panenky s měkkým tělíčkem. Dceři se líbí, že ji může nakrmit z lahvičky a posadit na nočník.
Panenka je vhodná sice od dvou let, ale co se týče ronění slz, je třeba panenku ve správných místech opakovaně silněji stlačit, a to se dcerce samotné nepodaří (jsou ji 2 roky). S panenkou se může dítě koupat, ale jelikož je v ní mnoho otvorů, ještě dlouho poté z panenky vytéká voda
Celkově jsme spokojeni
Není co dodat,vše v pořádku...vnučka je šťastná....
Pěkná panenka, hezký materiál, velikost pro dvou letou holčičku ideální
Moc pěkná panenka je měkoučká a propracovaná i v obličeji, narozdíl od jiných panenek které jsou spíš děsivé.
Je moc hezky propracovaná. Myslela jsem ze bude umět i zvuky.
Nebreci, nesmeje se, curani jsem si taky neuvedomila, ze budou vsude louzicky.
Uz bych nekoupila.
vzhled a cena
Môže ísť do vody
Pekné oblečenie a doplnky
Váha babiky
Nevydáva zvuky
Veľa vody okolo keď chcete aby plakala a ostatné funkcie robila
líbil se holčičkám
Všechno super, dverka je spokojena, vše funguje, dokupujeme postipně oblečení a další výbavu.