Recenze B-FARM Ruční dřevěný lis na ovoce 6 l přírodní/červený

Tento dřevěný lis slouží k výrobě čerstvé ovocné nebo zeleninové šťávy. S tímto zařízením si můžete dopřát šťávu bez chemických konzervantů a přidaného cukru pro sebe a svou rodinu. Lis na ovoce je vyroben z kvalitní kovové konstrukce a tvrdého bukového dřeva. Má kapacitu až 6 litrů šťávy.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Lis na ovoce B-FARM je vhodný pro domácí použití, kde je potřeba vylisovat menší množství moštu. Uživatelé oceňují jednoduchost a snadné čištění, ale někteří zmiňují slabý tlak při lisování a nedostatek hranolků v balení. Pro běžné domácí použití může být dostačující, ale pro větší objemy je třeba zvážit jeho limity.

• Jednoduchá manipulace
  • Snadné čištění
  • Vhodný pro domácí moštování
  • Vylisuje potřebné množství moštu
  • Slabý tlak při lisování
  • Nedostatek hranolků v balení
  • Šroub by mohl být z nerezového materiálu
  • Zbytek ovoce nejde dolisovat

Registrovaný uživatel22. prosince 2025

snadná manipulace, jednoduché čištění

radim.hlavacek15. září 2025

jendoduchý

Registrovaný uživatel7. září 2025

Vypadá dobře.

Zatím jsem šťávu nelisovala.

kendikp12. prosince 2024

Mám zaplaceno, ale nic jsem nedostal.

Čekám

jsmenapolach3. prosince 2023

slabý tlak,zbytek nejde dolisovat stejně jako menší množstvi,které připadně zůstane,je třeba použit další a další hranolky,konstrukční řešení problému je jednoduché,hlásíl jsem vaši firmě,bylo mi řečeno,že je to z číny a tam to nebudu reklamovat.

nic moc

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

Pro domácí moštování vyhovující .Vylisujete si takové množství moštu ,které spotřebujete .

Je dodáno málo hranolků a šroub by mohl být z nerezu.

Jinak spokojenost .

Registrovaný uživatel20. listopadu 2022