rychlost aktualizací

rychlost aktualizací
supr cena na 10 licencí na 3 roky
český software
poměr cena výkon
Spokojenost s objednáním, dodáním, prostě se vším
musím říct že balíček od avastu funguje bezvadně používám několik let
a budu souhlasit s několika uživateli , za věrnost jste přímo od avastu potrestáni zdražením, mne osobně to hodně zamrzí , myslel jsem že každý věrný zákazník je spíš hýčkán, ale zde to zřejmě neplatí
bohužel se budu muset příští rok ohlédnout jinde , no mají smůlu
- solidní antivir
- součástí balíčku Ultimate jsou i doplňkové aplikace jako např. Cleanup nebo AntiTrack
- neustálé vyskakování hlášek programu
- cena, pokud nakupujete přímo od Avastu, první nákup může být ještě za dobrou cenu, ale následně vás Avast potrestá za věrnost zvýšením ceny na další období
Avast používám už asi 10 let, poskytuje slušnou ochranu a v balíčku Ultimate získáváte další užitečné aplikace. Licenci programu jsem pořídil u jiného prodejce než Avast, kde byla zajímavá cena na delší období.
Zatím perfektně vše funguje
objednáno vícekrát, naprostá spokojenost
spokojenost, budu nadále objednávat
Používám již několik let, takže převážně spokojenost
Celkově jsem spokojen
Naprosto vyhovující
Výborná služba
Pokud věřím hlášení programu, tak pracuje dobře.
V minulosti se mi mnohokrát stalo, že mne některý z programů Avast, které jsem měl zakoupené samostatně, informoval, že můj PC je v katastrofálním stavu. Jako řešení nabídnul zakoupení dalšího programu Avast. Jenže tento program jsem zakoupený měl a ten mě informoval, že je vše v pořádku. Který z programů lhal?
Pokud mám zapnutou VPN, nemohu přijímat a odesílat poštu.
V této čtyřkombinaci se jednotlivé programy zatím "neperou". Asi je to tady ošetřeno.
S ohledem na to a na vynikající cenu mohu doporučit.
Avast Ultimate mi vyhovuje.
Snad Anti-Track.
Využívám balíček Avast Ultimate několik let.
Především Premium Security, SecureLine VPN, Cleanup Premium. Anti-Track mě osobně nevyhovuje. Ale to je pouze můj názor.
Nakupuju tento produkt na portálu Prolicence.cz a jsem velmi spokojený. Doporučuju tyto stránky navštívit. Bedřich B.
zároveň s ním začala chodit spousta různých aplikací.................
dobrý, ale......
Objednam podruhe, opet na 3 roky a s produkty jsem naprosto spokojena.
Oblíbený antivirus. Edice obsahuje vše podstatné. Driver update sice chybí, ale za dobrou cenu lze doplnit do full verze.
Avast používám už od jeho vzniku. Přívětivý, laická obsluha.
splňuje mé požadavky
Někdy se mi seká.
Celkově jsem s produktem spokojený.
používám již několik let a jsem spokojený
oproti AVG jsem jiné nezjistil
je to klon AVG, podobně agresivní v neustálým podbízením vyřešení zjištěné situace, po zakoupením dalších aplikací
všechno není ideální, cena je dobrá
POužívám krátce. Dobrá cena.Zatím Spokojenost.