Recenze Autronic KA-G408

Setkání designu a sofistikované funkčnosti, to je herní a kancelářské křeslo KA-G408. Vyznačuje se výrazným barevným kontrastem černé a šedé barvy příjemného potahu a také zaoblenými liniemi. Kvalitní čalounění sedáku i opěráku je zárukou pohodlného posezení. Integrovaný polštář podhlavníku s vyšívaným logem E-racer zapadá do celkové koncepce herního křesla a zaručuje pohodu při dlouhých…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Herní židle Autronic KA-G408 nabízí pohodlné sezení a robustní konstrukci, ale někteří uživatelé zmiňují problémy s montáží a výskytem bolesti zad při delším používání. Je vhodná pro běžné domácí použití, ale pro dlouhodobé sezení je třeba zvážit její ergonomické vlastnosti.

• Pohodlné sezení
  • Látkové provedení
  • Robustní a pevná konstrukce
  • Univerzální kolečka vhodná i na tvrdé podlahy
  • Jednoduchá montáž
  • Při delším sezení se objevuje bolest zad
  • Vrže
  • Krátký rozsah nastavení výšky
  • Montáž vyžaduje fyzickou sílu a přesnost
  • Plastový rám s kolečky je příliš dlouhý

klobasovalucie26. června 2025

Velmi pohodlná židle.

Lenik22. září 2024

Pohodlné křeslo s univerzálníma kolečkama i na tvrdé podlahy. Mám plovoucí podlahu a poškrábaná není. Skoro všechny obchody uvádí, že kolečka jsou na koberce, ale není to pravda.

Montáž - smontovala jsem křeslo sama, ale potila jsem u toho krev. Zatím drží pohromadě (mám ho ale asi přes měsíc). Šrouby jsou strašně krátké a přes to polstrování se trefit šroubem do dírky je teda umění. Navíc jsou díly těžké, takže je lepší, když to montují dvě osoby. Ženský, radši se do toho samy nepouštějte !

Doporučuji. Na domácí použití stačí. Ale na dlouhé sezení to není.

Registrovaný uživatel13. září 2024

Pohodlná,ideální velikost

Malý posuv výšky židle

smyca28. prosince 2023

Židle je pohodlná

Vrže

Registrovaný uživatel21. května 2022

Není koženková, ale látková. Propracovaná, příjemné polstrování, jednoduchá montáž.

Za tuto částku skvělá židle k psacímu stolu i jako herní židle je super

Registrovaný uživatel17. prosince 2020

zaujal mě vzhled, barevné provedení, židle je robustní, pevná a velmi dobře se na ní sedí :), využití každý den, mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel13. prosince 2020

Velmi pohodlné a hlavně je to z látky

Když na něm sedím déle tak mě bolí záda. plastoví rám s kolečky je moc dlouhý, vždy se o to praštím.