Potah sedadla Recenze AutoMega Profil univerzální autopotahy

Recenze AutoMega Profil univerzální autopotahy

Tato sada ergonomických autopotahů řady Profil od výrobce AutoMega jsou univerzální sadou a hodí se tak do většiny osobních vozidel. Jsou zhotovené ze silného čalounického materiálu, který se vyznačuje vysokou životností, odolností proti nečistotám a snadnou údržbou. Díky použití dalších bočních polštářů v opěradle a polštáře pod zády poskytuje potah ještě větší pohodlí při cestování. Potahy…
Porovnat ceny 2 190 Kč

Registrovaný uživatel30. září 2025

Pěkné na omak, snadné navlékání, oproti kvalitě příjemná cena i celkově na pohled velmi pěkné

Jsou látkou tenčí než jsme mysleli, vlas a povrch není ale takový, jako se zdá na obrázku, vlas jsme předpokládali, ale není po navléknutí zůstanou prázdné boky opěradel

Za udanou cenu vyhovují, univerzální jsou, raději než po internetu bychom příště raději nakupovali přímo v obchodě, abychom je přímo mohli posoudit

hopan444. května 2025

Krásné a velmi příjemné potahy jak na sezení, tak na pohmat. Opravdu super, doporučuji.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

Pentle skoro nepotřebuje. Trochu zezadu jen.

Životnost si netroufám odhadnout.

Registrovaný uživatel18. srpna 2023

Velmi pěkné a kvalitní a barevně se mi hodí k autu.

Celkově velmi dobrý dojem včetně včasného doručení

Varianta červené