ostatní stavebnice Recenze Ausini koleje - zahnuté 4 ks

Recenze Ausini koleje - zahnuté 4 ks

Děti mají rády stavění a skládání! Tato činnost je nejen plně zabaví, ale současně značně přispívá k rozvoji jejich smyslů a jemné motoriky. Připoj ke svému kolejišti tyto koleje a tvé vlaky se dostanou ještě dál! Stavebnice AUSINI rozvíjí tvořivé a kombinační schopnosti dětí. V balení se nachází 4 kusy zahnutých kolejnic, které lze kombinovat s kolejnicemi LEGO (ne s elektrickými).

Registrovaný uživatel23. ledna 2021

není to kvalita lega ale jsou použitelné

Registrovaný uživatel9. května 2019

Skvělá cena a dostatečná kvalita

Registrovaný uživatel18. února 2018

Velmi příznivá cena,moc se mi líbí že pražce jsou jednoduché,ne jako u LEGA výlisku,kde pražce jsou zbytečně široké.

Nemám k zahnutým kolejím žádné výhrady ,snad jen,že by jim slušela tmavší šedá barva.

Moc se mi líbí,že k zahnutým kolejím nevnucujete žádné přídavky jako jsou ohebné dílky,tak jak to dělá f. LEGO.K tomuto produktu mám jen jednu velkou prosbu.Kdyby vaše firma nabídla víc poloměrů zatáček,tak aby bylo možné dělat větší oblouky a v kolejišti vést dvě koleje vedle sebe i v zatáčkách,tak by Vám vláčkaři rvali koleje přímo z ruk.Ve světě už tyto produkty prodávají.Pro mě však velmi drahé.