Sluchátka Recenze Audio-Technica ATH-WP900 hnědá

Recenze Audio-Technica ATH-WP900 hnědá

Uzavřená sluchátka s měniči o průměru 53 mm a ozvučnicí z javorového dřeva. Dva odpojitelné kabely A2DC s konektory jack 3,5 mm a Pentaconn. Rozsah 5 - 50000 Hz a zatížitelnost 1000 mW. Ručně vyrobeno v Japonsku.

Zdenek_13. července 2025

Skvely zvuk, ale az po “zahoreni”! Ze zacatku rozporuplne pocity… Krasny kus HW! Lehke, dobre padnouci (subjektivni nazor).

Pred “zahorenim” normalni zvuk (opravdu je slysitelny a nemusite byt zadny “sound master”, abyste poznali kvalitu v čase). Cena? V akci urcite vezmete!

Paradni sluchatka! Skvely zvuk! Pouzivam v combu se stolnim NAD a u prenosneho DAP HiBy R4. Tresnickou na dortu je “Made in Japan”. Doporucuji!

phlegmatic23. června 2025

Hezký vzhled, kvalitní materiály, nízká váha, velmi prostorné a pohodlné náušníky. SKVĚLÝ ZVUK.

Měkké pouzdro, navíc z materiálu, na který se chytá všechen prach světa.

Výborná sluchátka

grossmi21. června 2025

Sluchátka s dřevěnými mušlemi, rozbíhám je. Věřím, že budou super a móc let sloužit.

Mělo být ochranné pouzdro, nikoliv pytlík.

Celkově spokojený

luk9514. června 2025

Zvuk je výborný po všech stránkách, ale...

Basy jsou silné, ale nepřijdou mi úplně dobře vykreslené Zvukových detailů jsem čekal více... Moje první sluchátka od Audio-techniky, a zas a opět mě štve to klišé... Výrobce viditelně šetří na materiálech, tenký kabel, celoplastová DROBNÁ konstrukce, ale nikde nic nevrže nebo tak podobně...

milanpinkas24. prosince 2023

Krásný zvuk

Malé náušníky

Vráceno

Registrovaný uživatel29. dubna 2023

Ladeni do V je mirne, ale patrne. Maji moc pekny zvuk a skvele lehka sluchatka. Pro delsi poslech idealni.