Recenze Atmos Laddomat 22

Laddomat 22 svou konstrukcí nahrazuje klasické zapojení z jednotlivých dílů. Skládá se z litinového tělesa, termoregulačního ventilu, čerpadla, zpětné klapky, kulových ventilů a teploměrů. Při teplotě vody v kotli 78 °C otevře termoregulační ventil přívod ze zásobníku.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Atmos Laddomat 22 je podle recenzí spolehlivý a dlouhodobě funkční doplněk pro kotle Atmos a akumulační nádrže. Uživatelé oceňují jeho bezproblémový provoz a doporučují jej na základě vlastních zkušeností i doporučení odborníků. Jedinou výtkou je vyšší cena náhradních dílů.

• Dlouhodobá spolehlivost při provozu
  • Doporučeno výrobcem a odborníky
  • Kompatibilita s kotli Atmos a akumulačními nádržemi
  • Zajišťuje správný chod kotle
  • Moderní konstrukce čerpadla
  • Vyšší cena za náhradní díly

Registrovaný uživatel2. září 2024

Doporučen ke kotli Atmos C18S a také známý jej mají a jsou velice spokojení. Takže až provoz letos v zimě u nás ukáže co a jak.

Zatím nedokážu posoudit ale asi nebudou žádné zápory, prostě se uvidí po prvním zatopení.

deyl-elektro10. května 2024

Kotel jsem ještě nenamontoval.

ufosaw15. února 2024

Je super výrobek je v něm vše co slouží k správnému chodu kotle.

Větší cena za náhradní díly.

Jinak nelze nic vytknout.

vabydo25. prosince 2023

Moderní čerpadlo, které je doporučené výrobcem. Máme ho teprve měsíc. Zatím bez problémů. Starý Laddomat vydržel 20r. s jednou drobnou opravou. Tak že mu věřím.

Registrovaný uživatel27. února 2023

Zakoupen na základě doporučení přátel, kteří ho mají nainstalován již několik let k úplné spokojenosti. Takže předpokládám, že mi bude sloužit stejně dobře.

Registrovaný uživatel18. prosince 2022

Hodnotím kladně, je to přesně co jsme potřebovali

Registrovaný uživatel19. února 2022

Již ho používám na starém kotli Atmos a proto jsem si zase objednal k novému kotli další.

Je to ideální řešení ke kotlům Atmos a aku. nádržím, ten původní mi slouží už 25 let naprosto bezproblémovému.

Registrovaný uživatel13. února 2022

Patří to ke kotlům

Mělo by to být součástí kotle