Doporučen ke kotli Atmos C18S a také známý jej mají a jsou velice spokojení. Takže až provoz letos v zimě u nás ukáže co a jak.
Zatím nedokážu posoudit ale asi nebudou žádné zápory, prostě se uvidí po prvním zatopení.

Atmos Laddomat 22 je podle recenzí spolehlivý a dlouhodobě funkční doplněk pro kotle Atmos a akumulační nádrže. Uživatelé oceňují jeho bezproblémový provoz a doporučují jej na základě vlastních zkušeností i doporučení odborníků. Jedinou výtkou je vyšší cena náhradních dílů.
Kotel jsem ještě nenamontoval.
Je super výrobek je v něm vše co slouží k správnému chodu kotle.
Větší cena za náhradní díly.
Jinak nelze nic vytknout.
Moderní čerpadlo, které je doporučené výrobcem. Máme ho teprve měsíc. Zatím bez problémů. Starý Laddomat vydržel 20r. s jednou drobnou opravou. Tak že mu věřím.
Zakoupen na základě doporučení přátel, kteří ho mají nainstalován již několik let k úplné spokojenosti. Takže předpokládám, že mi bude sloužit stejně dobře.
Hodnotím kladně, je to přesně co jsme potřebovali
Již ho používám na starém kotli Atmos a proto jsem si zase objednal k novému kotli další.
Je to ideální řešení ke kotlům Atmos a aku. nádržím, ten původní mi slouží už 25 let naprosto bezproblémovému.
Patří to ke kotlům
Mělo by to být součástí kotle