Krásná vůňe.Rychlé dodání.

Asombroso The Sunny W EDP je parfém s převážně pozitivním ohlasem pro svou svěží a příjemnou vůni, vhodnou zejména pro letní období. Většina uživatelů oceňuje dlouhou výdrž a atraktivní balení, nicméně někteří zmiňují slabší výdrž a nesoulad s popisem vůně. Celkově se jedná o produkt, který může být dobrou volbou pro ty, kdo hledají letní parfém s osobitým charakterem.
Krásná vůňe.Rychlé dodání.
Nádherná vůně, mám z ní velkou radost.
Krásné balení, jemne slaďoučká vůně.
Vynikající vůně, dárkové balení
Doporučují, skvělá investice
Suprová vůně na léto, pan Osmany má pravdu!
Zatím zkouším a má 1*
Budu objednávat znova
Naprosto úchvatná vune. Dekuji za tuto kombinaci s levandulí.
Příjemná vůně
Krásné balení.
Vůně za mně nic moc,čekala jsem lepší pecku ale parfém každopádně používat budu.
Takze další balení bych si určitě nekoupila.
Vůně, kterou cítí lidé kolem vás.
Nádherná vůně
Perfektní skvělá vůně
Skvělé děláte to dobře
Krasna vune
Voní pěkně
Slabší výdrž a neodpovídající popis vůně
Přemýšlela jsem o vrácení vůně, ale nakonec jsem si ji nechala. Určitě bych ji neoznačovala jako svěží. Za mě je spíše taková těžší, představuji si tak spíše orientální. Hodně je cítit vanilka. Vůně ale jako taková není špatná, ale dle mého popisu neodpovídá, takže jsem očekávala něco jiného.
Přesně vůně, která mi voní. Je sladší ideální na léto a je i příjemně cítit kokos.
Krásná vůně,j sem velmi spokojená
Mohla by déle vydržet
Nádherná letní vůně
krásná, jemná vůně, rychlá komunikace a dodání zboží
krásně svěží vůně, opravdu letní
Mám všechny vůně, dámské i pánské a musím říci, že tato poslední, letní je opravdu kouzelná.
Vřele doporučuji všem, takový dárek vždy udělá radost :)