Kořenící pasta pro přípravu pokrmu Tikka Masala. Marinujte kuřecí maso v pastě a jogurtu aspoň 10 min. Zahřejte olej na nepřilnavé pánvi na střední teplotu, přidejte cibuli a smažte ji dokud nezměkne. Přidejte maso a smažte za stálého míchání asi 3 min. Přidejte vodu a přiveďte ji k varu. Nechte pokrm vařit na mírném ohni asi 15 minut, průběžně míchejte. Podávejte horké s naan chlebem nebo rýží.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 97%
Hodnocení: 97%
6 recenzí
5
5x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Asso27. prosince 2025
Hodnocení: 100%
Rychlá příprava, vynikající chuť, omáčka super..
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Duskova118. září 2024
Hodnocení: 100%
Indickou kuchyni mám ráda a s tímto produktem se snadno docílí výborné chuti jídla. Zatím jsem vařila z jednotlivých indických koření a tato příprava je rychlejší.