Je v nich hodně aplikaci postupně je oběvuju

Armodd Titan GPS jsou hodinky s odolným tělem a dlouhou výdrží baterie, které vyhovují i náročnějšímu používání. Mají velký a dobře čitelný displej, ale některé funkce, jako měření kroků a vzdálenosti, mohou být nepřesné. Pro většinu uživatelů představují dobrý poměr cena/výkon, i když mají drobné nedostatky v konektivitě a výbavě.
Je v nich hodně aplikaci postupně je oběvuju
Čitelný velký displej
Cena
Kvalitní hodinky
Výdrž baterie
Inzerovaná funkčnost s iOS teda těžce kulhá
Pěkné, fungují dobře
super hodinky
nedají se lehce mazat vlastní ciferníky
Výdrž baterie se zatím zdá být dobrá, hodinky s plastovým řemínkem se příjemně nosí: k funkcím hodinek nemám výhrady: do budoucna by se snad mohly přidat další funkce
Displej
Mírně chaotické ovládání,
ale to je.otázka zvyku
Celkem dobré, nejlepší funkce -
vypnutí displeje jeho překrytím Dlaní.
výdrž baterie
nejdou nastavit některé funkce, V letáku bylo vodu odolné a v manuálu je to skoro opak a to i odolnost
jsou to dle mého průměrné hodinky.
Velký displej co je dobře čitelný i na slunci, jsem spokojena
Oprava se absolutně nevyplatí. Po dvou- třech měsících mi po ...,, klepnutí " o zárubně prasklo sklo. A to i přes nalepenou fólií. Hodinky jinak zcela funkční. Za opravu chtějí 1.600,- plus poštovné. Takže můj názor... již nikdy více.
super, splňují co nabízejí
výdrž baterie vynikající
na hodinkách nelze zobrazit zůstatek procent baterie-výdrž
nosí se velice příjemně nepotí se ruka pod páskem
dobra vydrz v nabijeni
neni tam meric tlaku
jinak vse OK
Nelze spárovat, pletou si vodotěsnost a voděodolnost
Zboží vráceno do 14ti dnů
Myslím si, že v této ceně jsem si nemohla vybrat lépe
Normální dle očekávání.
Pro mě největší mínus mají vibrace. Při nejsilnějším opravdu velmi slabé.
Celkově krom vibrací jsem spokojený.
výdrž baterie
složitější propojení s mobilem
na první pohled velmi zdařilé
nemohu hodnotit ,byl to dárek