Hodinky jsou krásné a zatím fungují jak mají. Jsou narozeninovým dárkem, mám z hodinek radost.
Zápory zatím nejsou

Chytré hodinky Armodd Slim zaujmou elegantním designem a intuitivním ovládáním, ale jejich výdrž baterie a stabilita spojení s telefonem jsou často kritizovány. Pro méně náročné uživatele, kteří hledají stylové hodinky s dlouhou výdrží, mohou být vhodné, avšak pro náročnější uživatele mohou být omezení zásadní.
Zápory zatím nejsou
vypadá velmi elegantně
špatně se "montuje"
chtělo by to jiné upenění pásku hodinek, osička se velmi špatně montuje - je jako živá, 2x mi "vystřelila" a hledala jsem ji na zemi
pohodlně se hodinky nasazují
Při nějaké činnosti se snadno rozpojí a hodinky spadnou
Za mě ideální hodinky, jsem s nimi spokojená a nosím je pravidelně, můžu tedy doporučit i ostatním.
Jednoduché ovládání hodinek
Pro běžné používání, tep, spo2, měření tlaku,stresu, saturace a plno režimu na cvičení,dobré
Hodinky mají popsané funkce (vcelku běžné u všech hodinek).
Díky slabému tělu se dobře nosí.
Nemají vyobrazený řemínek, pouze plastový, magnetický. Měli jsme je hned vrátit, je to marketinkový podvod.
Výdrž baterie max. 2 dny, spíš jeden den.
Zklamání, především kvůli záměně řemínku a malé výdrži baterie.
Moje žena je s hodinkami spokojená, dostala je jako dárek a využívá je opravdu naplno
jsou lehké, pěkné
baterka nevydrží 7 dní jak psali
zatím mám krátce
Hezké
Nic moc funkce a katastrofa baterka
Objednala jsem si hodinky Arnodd Slim , protože jsem alergická na kovy
a tyto hodinky jsou z kvalitní oceli , odepsali na dotaz.
Nemám žádný záporný bod
Mám je 2 dny
Již jsem hodnotil 2x.
Náramek k hodinkám nevyhovující a druhý nedodán
Průměrná spokojenost
Hodinky pro ženu koupené jako dárek a je spokojená, udělalo jí to radost a má je na sobě každý den, hodně je využívá i při běhu a jízdě na kole. Vše se jí zaznamenává do aplikace v telefonu.
hezký
rozměry, váha
aplikace DaFit
Skvělá výdrž baterie
Moc pěkné chytré hodinky, líbí se mi z hlediska všech funkcí i jednoduchého ovládání a hlavně i z hlediska jejich designu.
Velmi lehké
Intuitivní ovládání
Rozsáhlé menu
Dobrá cena
Nejsem blázen do hodinek, spíš jsem byla přinucena okolnostmi si chytré hodinky pořídit a jsem příjemně překvapená.
seznamuji se s nimi
pěkné hodinky