Design, cena, kvalitní hodinky, řemínek dobře drží

Design, cena, kvalitní hodinky, řemínek dobře drží
Celkově hodinky nejsou špatné.
Avizovanych až 10 dnů výdrže baterie ani náhodou, i v úspornějším provozu max 3 dny.
Za ty peníze už bych do toho nešel.
Doporučuji, jsem s nimi spokojená
Top cena
Vzhled
Výdrž baterie - výrobce uvádí 10 dnů, realita je však 2 až 3 dny při minimálním využití
Nespolehlivost - po měsíci používání se hodinky z ničeho nic vypnuly
Jsem zklamaná z výdrže baterie, absolutně neodpovídá tomu co slibujete.Bohužel vydrží max dva dny
Ideální na běh i kolo
Dobrá výdrž baterie a hodinky jsou pohodlné při jakékoliv aktivitě
Já používám nové ARMODD Silentwatch 8 Pro GPS titan a manželce zakoupeny na základě vlastních zkušeností a jejího výběru ARMODD Roundz 7 GPS AI růžové. Jsou stylové, odolné sportovní, lehké a hlavně opravdu s dlouhou výdrží. Splňují vše co po chytrých hodinkách chcete.
U manželky nevím ale ty moje i když vypadají robustně, pouzdro je z titanu, lehké, tudíž se s nimi nedají přibíjet hřebíky.
Neměnil bych. Podle využívaných funkcí vydrží baterie i 4 týdny (nebo 2 dny). Rychlé nabíjení a spousta možností využití (všechny funkce jsem snad ani na mých hodinkách za ty 3 měsíce ještě nevyzkoušel). Takže více o nich snad po půl roce... :-)
Hodinky se mi moc líbí, dobře ladí s každým outfitem. Používám je hlavně při sportu.
Jsem moc spokojená, na ruce je vůbec necítím tak je mám 24/7. Super je i GPS a spousta funkcí které stále objevuji
Zatím se s nimi seznamuji,recenze by se měli psát až aspoň po měsíci užívání a ne hned druhý den
Vše ok, doporučuji
Snadná obsluha, výdrž baterie