Hodinky jsou pěkné, jednoduché na ovládání a skvěle komunikují s aplikací v telefonu, můžu doporučit

Armodd Roundz 7 GPS jsou hodinky s dobrým poměrem cena/výkon, které nabízejí pohodlné nošení, intuitivní ovládání a praktické funkce. Výdrž baterie se liší podle intenzity používání, někteří uživatelé zmiňují krátkou výdrž při náročném provozu. U některých kusů se objevily problémy s nespolehlivostí a chybějící češtinou v nastavení.
Zajímavé funce, jako např. kompas a především česky komunikující hlasový asistent. Jsem spokojený i s výdrží baterie, zatím nemohu přesně specifikovat. Po třech dnech mají 62%, ovšem při intezivním používání.
Stříbrná luneta vypadá jako u hodinek z pouti. Mám i levnější hodinky, ARMODD SQ 12U, které ale nevypadají tak pouťově, naopak se dají přirovnat k dražším výrobkům. Snad jsem si měl vybrat hodinky s černým rámečkem. Ještě jsem ani s návodem nenašel, kde se zapíná / vypíná GPS.
Jinak jsem s hodinkami spokojený, jsou lehké na ruce. Jen zapínání řemínku není moc spolehlivé, Budu muset koupit delší.
Podle mého názoru za ty peníze opravdu dobré hodinky
Dlouhá výdrž baterie, aplikace v češtině, integrovaná GPS v hodinkách (načítají kroky, i když mám hodinky v kapse)
Prostě super hodinky
Moc pěkné hodinky, které se mi hodí ke každému outfitu
Pěkná barva, dobře mi sedí. Ovládání je jednoduché, jsou komplet v češtině.
Vzhled hodinek, velký displej a jednoduché i pohodlné ovládání
Přehledné, intuitivní ovládání, dlouhá výdrž baterie.
v pohodě,fungují výdrž 10 dní
fungují super
Spárování hodinek s mobilem bez problémů, velký přehledný displej. Za mě spokojenost.
lepší GPS než předešlé typy
Česká firma deklaruje češtinu.
Všechny obslužné texty jsou v angličtině _ nechápu.
Nejde vypnout kompas.
Super design, kvalitní hodinky
Zatím žádné nejsou,mám je 14 dní.
Zatím s hodinkami bojuji.
Pěkně vypadají
Při telefonování přes hodinky,mi hovor po minutě vypadl.
Zatím málo vyzkoušené
Pěkné hodinky, velký displej