Hezký displej
Stále odpojené od aplikace a automaticky se nepřipojí, jako jiné levnější hodinky, takže jsou k ničemu
Už bych si je nikdy nekoupila, ani nedoporučila

Armodd Prime 3 GPS hodinky zaujmou designem a poměrem cena-výkon, ale jejich spolehlivost je rozporuplná. Zatímco někteří uživatelé chválí výdrž baterie a jednoduchost, jiní upozorňují na problémy s aplikací, vypínáním a nepřesným měřením. Pro běžné použití vyhovují, ale pro náročnější uživatele mohou být omezené.
Hezký displej
Už bych si je nikdy nekoupila, ani nedoporučila
Solidní zpracování a design, poměrně malá velikost
Příznivá cena
Obsahují běžné funkce
Fungující podpora (i když odpovědi přicházejí po několika dnech)
Nelze požít tiché buzení pomocí vibrací, vždy je aktivní i zvuk
GPS se spoušzí spolu s funkcemi, není možné vypnout - takže baterie se vybíjí, i když to není potřeba
Vrátil jsem - nemožnost vypnout zvuk při buzení vibracemi je prostě nepochopitelná (oveřeno na podpoře). Ostatní nevýhody by se asi daly akceptovat.
Jinak hodinky vypadají dobře, podobné Madvell Pulsar, které jsem měl dříve.
Aklikace Glory Fit Pro je spíše podprůměrná, nenabízí v podstatě nic navíc nad běžné funkce. Alternativa neexistuje (vyjádření podpory).
Více nehodnotím, používal jsem jenom asi dva dny.
jsou slušivé
po měsíci reklamuji
Hezky vzhled...dobrá funkčnost
Dlouha vydrz baterie
Velký displej, elegantní vzhled
Mé požadavky - propojení s aplikací Strava - splněno. Využívám běh, chůzi, jízdu na kole, ale je tam dalších xy aktivit! Výdrž baterie super, mám je čtvrtý den a nenabíjela jsem. Jsou minimalistické, dokoupila jsem řemínek a rázem se hodí i k outfitu do společnosti. Již druhý nákup od značky ARMODD a neměnila bych!
Už mám zakoupeny 2 hodinky a velká spokojenost.Dcera byla též nadšena.
Minimalismus, pásek, rozhraní
Hodinky se často vypínají sami
Vše naprosto v pořádku, skvělý design hodinek, i systém parádní ! Jsem spokojeným zákazníkem.
Používám 5 dní a ještě jsem nenabízela, nabíjení je 100%
Koupila bych znovu....
Dlouhá výdrž baterie. Rychlé nabíjení.
Pohodlné nošení. Dostačující funkce.
Dobrý zvuk při volání.
Praskl gumový řemínek.
Používá je 11-ti letý kluk. Celkově je spokojený.
Člověk se s nimi rychle naučí. Jsou přehledné. Lehká instalace. Baterie vydrží dlouho jakmile se pořádně nabijí
První den de vybily rychle. Po druhém nabití vydrží hodinky 5 dni
Pěkné hodinky, fajne funkce, dobrá cena.
Jsem velmi spokojen
Stylové elegantní hodinky, které se opravdu nebojím vzít si třeba i k šatům. Můžu doporučit mají co nabídnout a opravdu nestojí moc.
Cena - výkon
Nedělají co slibují, už si je nekoupím
Zatím nevím, vše funkční.
Cena, výdrž baterie, vzhled