Regulace výkonu pomocí potenciometru
Pogumovaná a nastavitelná nožka
USB C
Akumulátor o kapacitě 5000 mAh
Parádní stolní větráček za rozumnou cenu. Tedy za cenu na Mironetu.
Ideální ke kancelářské práci a nebo na terásku k pivu.

Ventilátor nabízí překvapivě silný výkon v kompaktním provedení, s dlouhou výdrží baterie a plynulou regulací otáček. Je vhodný pro použití v kanceláři, doma i venku, avšak při maximálním výkonu může být hlučnější a LED indikátory mohou rušit. Celkově splňuje očekávání pro běžné použití.
Regulace výkonu pomocí potenciometru
Pogumovaná a nastavitelná nožka
USB C
Akumulátor o kapacitě 5000 mAh
Parádní stolní větráček za rozumnou cenu. Tedy za cenu na Mironetu.
Ideální ke kancelářské práci a nebo na terásku k pivu.
Super nemá konkurenci
skvělý výkon
dlouhá výdrž
výkon překvapil, fakt skvělej malej větráček
Tichý, slušný výkon, solidní výdrž.
Malý, tichý, jemně nastavitelné otáčky
Skladný, malý
Velmi dlouhá výdrž baterie na nejmenší výkon (na krabici píšou 72h, asi to bude zhruba tak)
Na výkon cca 1-5% neslyšitelný. Na větší výkon už slyšet je, ale taky slušně fouká, škoda, že je průměr tak malý (nějak do 90mm, možná 72mm)
Přenosná konstrukce.
LED stavu baterie neustále svítí (dá se to přežít, 3 bílé diody).
Baterie se vybíjí, i když je připojený do sítě (ona se pak zase nabije, asi to cyklí okolo 99%), obávám se, že když baterie odejde, tak přestane fungovat.
Na maximální výkon baterie vydrží asi 2h.
Je to dobrý malý větráček. Dost kvalitní za 500 Kč. Tichý na nízké otáčky s dlouho výdrží baterie.
malý, ale docela výkonný
malý, ale poměrně výkonný, skvělý na stůl do kanceláře
Skvělý malý větráček k počítači. Naplno fouká skoro jak velký větrák
Prima velikost, parádní výdrž baterie, dostatečný proud vzduchu, skladnost, baterie se dá vyměnit - běžný dobíjecí typ.
kontrolky dobití baterie mají celkem vysoký jas, v šeru nebo u počítače může být otravné - přelepil jsem, na vysoký výkon trochu hlučnější.
Cena, funkčnost, výdrž, hlučnost
Kompaktní, malý.
Nečekaně výkonný, má potenciometr, nastavit se dá, tak jak chcete.
Má polohovatelný stojan, který se dá úplně složit.
Největší klad je vyměnitelný článek 26650. Když jich máte více, můžete ho mít na maximu celý den.
Nevím co vytknout.
Za ty peníze jsem nepoznal lepší, výkonnější atd ..
Opravdu skvěle chladí, fouká silně
Trochu hlučný na plný vykon
dlouhá výdrž po nabití
malý a dobrý výkon
Kvalita výrobku. Od velmi malých obrátek ventilátoru po opravdu průvan. Při malých obrátkách nehlučný.
Malý ale dobrý ventilátor u kterého lze plynule nastavit otáčky tak, že není vůbec slyšet. Kdy přišel, nabyl jsem ho a zkusil jsem ho na stolek a namířil na postel. Cítil jsem pouze lehký vánek a nic nebylo slyšet. Zatím zhruba 15 hodin v provozu bez nabití.
regulovatelná rychlost otáček, přenosný
Pouzivam ho hlavne v noci v dobe extremnich teplot, aby sel do pokoje chladny vzduch.
Kompaktni
LED indikatory jsou prilis jasne.
Na malé otáčky je tichý.
Výdrž se mi zatím jeví (dobíjel jsem jen jednou) jako výborná.
Za cenu, za jakou jsem nakoupil - spokojenost.
Malý průměr vrtule - nečekejte žádný velký proud vzduchu. Ale za ti cenu se stejně vyplatí.
Na malé otáčky je tichý (ale zase moc intenzivně nefouká), Na vysoké fouká opravdu hodně.
Je to vše ovlivněno fyzikou - malý průměr vrtule nemůže udělat takový proud vzduchu, jako větší ventilátory.
Výdrž se mi zatím jeví (dobíjel jsem jen jednou) jako výborná.