Barva z něj teče horem dolem ať je hustá nebo řídká jsem naprosto nespokojená.

Barva z něj teče horem dolem ať je hustá nebo řídká jsem naprosto nespokojená.
Při prvním použití se na tři kusy rozlomila prodlužovací tyč, z malého válečku se odlomila zátka.
Váleček strašně zapáchá, plesnivinou.
Rozpadl se
Nevhodný
Jako profesionální malíř jsem si objednal tuto sadu ze zvědavosti když vidím ty kladné recenze na internetu. Po doručení šok absolutně nepoužitelné v práci nevyhovující vyhozené peníze Doporučuji nekupovat.
Přišlo brzy.
Barva teče, tyč zlomená, nic k práci. Takový produkt se nehodí ani prodávat, ne tak kupovat!
Hrůza, děs, vyhozené peníze, šmejd.
dělá se tím velice dobře
hned se látka oddělala na jedné straně, takže mi to vytékalo a prskalo....musela jsem to pak vyhodit....tak jsem použila ten menší, na celou stěnu, to bylo fajn, ale dlouhým malováním a tlakem mi začal praskat plast.....
už jsem měla jednou tento systém a je výborný, škoda, že tento výrobek nebyl 100%
jsem spokojen s kvalitou i rychlostí dodávky
Manžel z jedné strany nalil barvu a druhou stranou mu barva vytekla a udělali jsme si nepořádek
Netěsní zátka
ŠUNT
Hned se rozpadl
Je to šrot!!!
Úplně na h.... Ono je to z hadru nebo co.Z pěny to neni
Na hov...
Hned při otevření víčka se víčko rozlámali na víc kusů a tyčka se nalomila tak hned poputoval do koše....
Po prvním použití mi praskl a tak šel do košeu
Už nikdy víc
Chtela na skousku tak uvydim. Ze nemusim namacet valecek do barvy o to my slo.Dekuji
Rejlamoval jsem
Tece vsude
žádné,je na nic
Filc se hned po naplnění a prním vyzkoušení odtrhl a je na vyhození
škoda peněz